Eurosport Player: Få med deg alt fra innspurten i Eliteserien.
MR-bilder etter kampen mot Vålerenga i slutten av september viste at spissen hadde en strekkskade på baksiden av låret. Første prognose for retur var seks uker.
23-åringen returnerte i stedet til søndagens kamp mot Rosenborg, akkurat én måned etter han haltet av banen mot Vålerenga.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
– Først av alt, gjorde vi den medisinske prognosen på seks uker til skamme i og med at han er tilbake etter fire uker. Det beviser at det er hodet som bestemmer. Det er et klart eksempel ved at han ikke vil miste toppscorertittelen, og at han vil spille. Det er ikke et mirakel, men han gjør alt for å komme tilbake, sa Stabæk-trener Toni Ordinas til NTB etter 0-0-kampen mot Rosenborg.
Stabæk-lege Arne Røde sa tidligere i uken at det ville vært et medisinsk mirakel hvis angriperen var med på Lerkendal.
– Det vil være medisinsk høyrisikosport, siden det ikke er lenge siden av fikk avrevet en muskel, sa Røde til Eurosport.no.

Likt med Bendtner

Omoijuanfo entret banen etter 60 minutter mot Rosenborg og toppscorerkonkurrent Nicklas Bendtner. Begge står med 17 fulltreffere etter søndagens målløse batalje, som også førte til at RBK måtte sette gullfesten på vent.
– Han spiller 30 minutter og det var maksimalt av det vi fikk lov til av det medisinske apparatet. Vi ville ikke ta ekstra risiko med ham, men han gjorde det bra. Det er positivt, sa Ordinas.

– God konkurrent

Ohi har snakket høyt om ambisjonene om å bli toppscorer i Eliteserien. Dersom han er i ordentlig kampform til neste serierunde kan han gi Bendtner kamp helt til døra. Ordinas føler seg ikke sikker på hvem som kommer til å bli toppscorer.
– Jeg vet ikke. Han har en veldig god konkurrent, men det er sunt med konkurranse. La oss se i sesonginnspurten, sa treneren.
Dette er lagenes gjenstående kamper: Stabæk: Odd (H), Sogndal (H) og Viking (B). Rosenborg: Aalesund (B), Viking (H) og Odd (B).
Prøv Eurosport.no gratis som app: App Store eller Google Play

Fikk «hjelp» av Snåsamannen

Stabæk-kaptein Morten Skjønsberg spilte med Snåsamannen rundt armen hele kampen.
– Det er vår Stabæk-venn, Richard Jansen, «Chixas» (damelaget til Stabæk journ.anm) store mentor og hjelper, som synes det er gøy med ulike kapteinsbind. Det passet fint her oppe. Det hjalp oss til å holde nullen i dag, så takk til Snåsamannen, sier Skjønsberg.

Snåsa

Foto: Eurosport

(©NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19