Engelskmannen Gary Martin er klar for Lillestrøm igjen. Tirsdag signerte 27-åringen en treårskontrakt med kanarifuglene melder Romerikes Blad.
Spissen var på utlån til LSK i fjor fra den islandske klubben Vikingur. Da fikk han ti kamper i Eliteserien og scoret fire mål, men signerte for belgiske Lokeren etter sesongen. Der ble han frigitt nå i oktober, men blir ikke spilleklar før 1. januar 2018.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57

– Gikk aldri slik jeg håpet

– Jeg dro definitivt fra LSK for tidlig. Da muligheten dukket opp i Lokeren i Belgia, følte jeg det var en sjanse jeg måtte ta. Det gikk aldri slik jeg håpet, og nå er jeg glad for å være tilbake på Åråsen. Det er fantastisk, sier Martin til Romerikes Blad.
Engelskmannen hadde flere lukrative tilbud, men hadde er sterkt ønske om en retur til Åråsen. Spissen scoret blant annet 1-0 målet mot Vålerenga på Ullevaal i nest siste serierunde i fjor. Martin sender et lite stikk til Lillestrøms rival.
– Jeg kunne fått bedre betalt blant annet på Island, men å score mål mot Vålerenga kan ikke kjøpes for penger. Jeg er ikke ferdig med denne klubben, og ville spille her igjen, sier Martin.
Saken fortsetter under videoen:

Straffebom etter straffebom – slik var kampen

– Vil score mange mål for oss

Trener Arne Erlandsen tror Martin blir en viktig signering for neste sesong.
– Jeg er veldig glad for denne signeringen. Han vil score mange mål for oss hvis vi fortsetter å skape like mye målsjanser som vi har gjort i år, sier Erlandsen til klubbens hjemmeside.
Mens han venter på å bli spilleklar etter jul skal Martin trene med York City som ligger på nivå seks. Engelskmannen gleder seg til gjensynet med LSK-fansen og gleder seg til å se laget i aksjon i cupfinalen.
– Jeg har fått veldig mange meldinger fra Lillestrøm-fans etter at det ble kjent at jeg var ferdig i Lokeren. Det er jeg glad for, sier Martin til Lillestrøms hjemmeside.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55