Den offensive midtbanespilleren får dermed oppfylt proffdrømmen og har signert en 4-årskontrakt med den kypriotiske storklubben, skriver VIF i en pressemelding.
Apoel er klare for Champions League-spill i 2017/2018, og skal i aksjon mot de regjerende mesterne Real Madrid, Dortmund og Tottenham. Dette er en utfordring Zahid gleder seg svært mye til.
– Jeg er veldig glad for at dette gikk i orden, og gleder meg til nye utfordringer i Apoel. Tida i Vålerenga har vært helt fantastisk, og selv om jeg nå får oppfylt drømmen er det også trist å forlate klubben i mitt hjerte, sier han.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
– Med ny stadion på Valle, semifinale i cupen og fortsatt mange poeng å spille om i serien, blir det spennende å følge klubben utover. Når jeg engang vender tilbake, blir det nok i blått på Valle, forteller han.
VIFs daglige leder sier at den type salg er et av klubbens mål.
– Vålerenga ønsker å være en klubb som utvikler spillere, med et mål om å kunne selge en del av disse spillerne til større klubber og ligaer i utlandet. Gevinster ved slike salg reinvesteres i videre klubbygging og utvikling – og vi skal heller ikke glemme at det da også tilføres midler til andre klubber i Oslo og omegn, sier daglig leder i Vålerenga Fotball Elite, Erik Espeseth til klubbens nettside.
Zahid er allerede på vei til Kypros og har forhandlet frem sin personlige avtale. Kvartfinalen mot Rosenborg ble dermed den siste kampen i blått for denne gang. Nå ser han frem til å spille Champions League med sin nye klubb, noe som har vært målet i mange år.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22