Mandag kalte Vålerenga inn til pressekonferanse på Valle. Det ble det klart at Oslo-klubben endelig har lyktes med å selge stadionnavnet på sin nye storstue.
Vålerenga kultur- og idrettspark blir nå Intility Arena. Avtalen strekker seg over de neste ti årene.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Intility er et norsk teknologiselskap med hovedkontor i Oslo. Det har i flere år støttet idretten gjennom blant annet Norway Cup.
– Fra klubben sin side så er Intility den ideelle samarbeidspartneren. Først av alt så tenker de langsiktig – de ønsker å bygge dette sammen med oss de neste 10 årene. De har i likhet med oss internasjonale ambisjoner, samtidig som de er opptatt av at de er «født og oppvokst» i Oslo. Intility driver også innenfor en fremtidsrettet og nytenkende bransje, som kan bidra med ny kunnskap for hvordan vi som fotballklubb kan bli enda mer profesjonelle og effektive i vårt arbeid, sier daglig leder i Vålerenga Erik Espeseth til klubbens hjemmeside.
VG skrev tidligere i høst av Vålerenga regnet med å dra inn rundt 6-7 millioner kroner årlig for å selge navnet på sitt nye stadion.
– Vi ligger ikke langt unna innflygingen til Gardermoen, og blir godt synlig fra luften. For den rette aktøren kan det være strategisk interessant. Dessuten kjører 65.000 bilister på Ringveien forbi stadion hver eneste dag, sa Espeseth til avisen da.
Artikkelen fortsetter under videoen
Administrerende direktør i Intility Andreas Hisdal er glad for å ha fått avtalen på plass.
– Vi er veldig glade for å ha fått på plass denne avtalen. Intility er et selskap i vekst og dette er en viktig investering i vår videre utvikling, sier han.
– Vålerenga har en strategi om å samarbeide med alle fotballklubbene i Oslo, noe som har appellert veldig til oss. Kraften i Intility har i alle år handlet om å vise hva det er mulig å få til når mennesker jobber tett sammen over tid med å bygge og utvikle én tjeneste. Folk i Oslo er heller ikke bortskjemte når det gjelder tilgang på idrettsanlegg, så det å kunne bidra til det som nå skapes på Valle Hovin gir også veldig mening, sier han.
Vålerengas neste kamp på sitt nye stadion kommer allerede torsdag. Da gjester FK Haugesund hovedstaden for hengekamp i Eliteserien. Ronny Deilas mannskap befinner seg for øyeblikket på 13. plass i Eliteserien, to poeng over Aalesund og Tromsø på kvalik- og nedrykksplass.
Haugalendingene jakter på sin side topp 4-plassering, fire poeng bak Brann.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05