LERKENDAL/OSLO (Eurosport.no):
– Det var...jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg burde scoret, men sånne ting skjer.
Det sa en nedbrutt Daouda Bamba til Eurosport.no etter å ha misbrukt muligheten til å bli matchvinner og sørge for at Kristiansund tok skalpen på Rosenborg søndag kveld.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Se situasjonen og resten av høydepunktene her (saken fortsetter under):

Rosenborg slapp med skrekken da Bamba misset på overtid

Tre minutter på overtid, etter at vertene hadde sendt opp alt i jakten på et vinnermål, kontret Kristiansund. Bamba befant seg plutselig helt alene med André Hansen, men maktet ikke å overliste RBKs sisteskanse. Dermed endte kampen 2-2.
– Som en spiss er det alltid leit å bomme på den type sjanser. Men som sagt, det skjer. Jeg må bare fortsette å jobbe hardt.
– Men det var også en god redning av André Hansen?
– Ja, absolutt. Men det er likevel ingen unnskyldning. Jeg er lei meg for at den ikke gikk inn, og skal jobbe hardt for at noe lignendet ikke skjer igjen.
Før gigantmissen hadde 23-åringen fra Elfenbenkysten sendt KBK i føringen etter 11 minutter. RBK snudde kampen med to mål på to minutter like etter hvilen, men innbytter Bendik Bye sørget for at det endte 2-2.
– Å ta poeng på Lerkendal er bra, men jeg kommer likevel til å tenke på den siste sjansen som det siste jeg gjør før jeg legger meg i kveld. Det er ikke tvil om det.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38