SKIEN/OSLO (Eurosport.no):
– Jeg syns det blir veldig rart hvis ikke Rosenborg tar gullet med den spillerstallen de har. De er klart bedre enn Brann, mener jeg.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Det sa Dag-Eilev Fagermo foran mandagens oppgjør mot serielederen.
Men etter å ha blitt kjempet i senk av Lars Arne Nilsens gutter mandag kveld, fikk pipen en annen lyd.
– De var sterkere enn det jeg trodde, det skal jeg innrømme. Jeg sa jo det at jeg tror RBK vinner seriegullet, men det kan være jeg må bite i meg de ordene. Jeg er imponert over det de gjør. Når vi er gode hjemme, er vi vanskelige å slå. Vi var for eksempel klart bedre enn Rosenborg her, sa Fagermo til Eurosport etter kampslutt.
Se intervjuet med Dag-Eilev Fagermo her (saken fortsetter under):
Odd-sjefen peker spesielt på to punkter som nå gjør at han virker å ha skiftet mening.
– For det første er det vanskelig å skape noe mot dem. I tillegg er de effektive når de får muligheten fremover, spesielt på dødball. De skapet kun én målsjanse utenom en kontring de får i slutten fordi vi kaster alt frem, og den setter de. Det viser hvor effektive de er.
Både Martin Broberg og Torgeir Børven hadde baller i nettet mot serielederen, men begge gangene ble det annullert for offside. Reprisene viste at begge var hårfine, men korrekte.
– Det viser hvor gode de er bakover, for de situasjonene er ikke lette å håndtere. De greier å pushe ut såpass tøft. Det er en kvalitet Brann har, sier Fagermo.
Men selv om han var opptatt av å rose bergenserne, var 51-åringen også fornøyd med mye av det hans eget lag leverte.
– Dette er helt klart en match vi føler vi burde hatt med oss noe fra. Jeg er ganske fornøyd med matchen og gutta. Vi er omtrent på vårt toppnivå, og sånn sett kan jeg ikke være annet enn fornøyd. Forskjellen på lagene er at Brann vinner denne type jevne og tette kamper.

Brann-toget ruller videre etter tøff kamp i Skien

Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58