Medaljekampen i Eliteserien er vidåpeng etter den 28. runden i Eliteserien. Etter at Molde gikk på en skikkelig blemme på eget gress lørdag fikk lagene bak en solid mulighet til å hente inn Moldes forsprang
Sarpsborg 08 utnyttet ikke Moldes feilskjær og gikk på et pinlig tap mot Viking. Patrick Mortensen ga bortelaget en fin start med sin scoring i det 17. minutt før George Grenn kjempet inn utligningen fem minutter senere. Like før slutt sikret Fredrik Torsteinbø for nedrykksklare siddiser. En pinlig smell for medaljejagende cupfinalister.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39

Brann og Strømsgodset med sterke seiere

Brann grep muligheten til å kjempe seg inn i medaljekampen igjen med full styrke med en 2-0 seier etter scoringer fra Deyver Vega og Jonas Grønner.
Brann gikk likevel ikke forbi Strømsgodset på tabellen som fortsatte sin fryktinngytende form og vant 3-1 i Haugesund. Liban Abdi ga hjemmelaget ledelse før Bassel Jradi utlignet. Derfra og ut handlet det om Godset. Jakob Glesnes og Eirik Ulland Andersen sikret seieren for gjestene.
Det betyr at Molde ligger på 2. plass med 50 poeng, tre poeng foran Sarpsborg 08 og Godset, og fire poeng foran Brann. Neste runde venter Godset på bortebane for bergenserne. En skikkelig medaljekamp.
– Det er slik det skal være. Det er fantastisk gøy. Nå er det 14 dager før Strømsgodset borte. Vi er med og vi skal gjøre alt vi kan, sier Lars Arne Nilsen til Eurosport.
Saken fortsetter under videoen:

Strømsgodset straffet FKH

– Ikke spesielt imponerende forsvarsspill

Som så mange ganger før i år var det Fredrik Haugen som var servitør da Brann scoret. Inne i feltet fant han Deyver Vega, som via keeper sendte Brann opp i 1-0.
– Det er en flott pasning fra Haugen, men det der er passivt av Lillestrøm, sier Eurosport-ekspert Bengt Eriksen.
– Det er ikke spesielt imponerende forsvarsspill, ikke minst av Rafn, som sover. Det er vi ikke vant med å se på fra et vanligvis kompakt LSK-forsvar, sier Eurosport-ekspert Thomas Myhre.
Rødtrøyene økte ledelsen til 2-0 rett før slutt ved Jonas Grønner.

Se hvordan Brann tok tre poeng mot Lillestrøm

Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18
Eliteserien
Kribler i kroppene til LSK-duoen før derbyet: – Gleder meg som en liten unge
25/05/2022 PÅ 06:49