Daniel Braaten kan ha spilt sin siste Brann-kamp.
  • Se Haugesund–Haugesund på Eurosport Player og Eurosport Norge lørdag kl. 18!
35-åringen har slitt med en skade i hele høst, og vært sårt savnet i et Brann-lag som nå står med fire strake tap.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
De siste kampene (mot Molde og Rosenborg) har Braaten kommet inn fra benken, men nå er det klart at bergenserne må klare seg uten kantspilleren resten av sesongen.
– Han har fått en strekk i leggen igjen. Detaljene vet jeg ikke, men han er nok ute for sesongen, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen til Bergensavisen.
Braatens kontrakt går ut etter sesongen, og avisen stiller spørsmål til om skadeproblematikken kan ha noe å si for reforhandling av ny kontrakt foran neste sesong.
Den tidligere Premier League-, Ligue 1- og Superliga-proffen har selv uttrykt ønske om å fortsette som fotballspiller noen år til, men har ikke ønsket å si noe om hvor det eventuelt vil være.
– Det kan ende med at jeg forlenger her, men du vet: For en gammel ringrev er det alltid noe som dukker opp, sa han til avisen før 0–1-tapet for Molde tidligere i oktober.
Branns sportssjef Rune Soltvedt forteller Eurosport.no at en avgjørelse om Braatens fremtid ikke vil bli tatt før etter sesongen.
– Som med alle som er på utgående kontrakt, så vil vi ikke ta noen avgjørelser på nåværende tidspunkt, sier han.
Soltvedt erkjenner at Bratens skadeproblematikk i høst har vært ueheldig for klubben, men ønsker ikke å svare på om det svekker 35-åringens kort i eventuelle forhandlinger etter sesongen.
– Det er alltid en totalvurdering, og så får vi se hvordan det blir når vi setter oss ned, sier han.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52