Scanpix

Ute mot RBK – vurderer fremtiden: – En beslutning som skal tas

Ute mot RBK – vurderer fremtiden: – En beslutning som skal tas

14/07/2017 14:55Oppdatert 14/07/2017 15:31

Kjetil Wæhler spiller ikke siste kamp før sommepausen for Sogndal. Nå skal han bestemme seg for om han skal fortsette i klubben.

Eurosport Player : Se direkte

Direkte på Eurosport
  • Se Sogndal - Rosenborg lørdag klokken 15.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge.

Sogndals bauta i forsvaret, Kjetil Wæhler (41), blir ikke klar til lørdagens kamp mot Rosenborg. Det bekrefter spilleren selv til Eurosport.no.

– Det er kneet. Jeg kan bare gi 60/70 prosent og da har jeg ikke noe ute på banen å gjøre, sier Wæhler til Eurosport.no.

Saken fortsetter under tweeten:

– Jeg kjenner at det er litt tøft mentalt

– Hadde jeg hatt en uke til å bli klar på skulle jeg ha klart å spille kampen, forteller midtstopperen.

At han ikke blir klar til hjemmkampen mot Rosenborg er tungt for veteranen.

– Jeg kjenner at det er litt tøft mentalt. Jeg vil jo bidra så mye som mulig på banen. Nå får jeg ikke gjort det i den siste kampen før ferien mot Rosenborg hjemme, men jeg har vært så lenge med i gamet at jeg vet at det er en del av sporten. Jeg har fått en del smeller før. Nå får jeg bruke ferien godt og håpe at det gror bra. Jeg trenger hvile og ro for å bli hundre prosent, sier Wæhler.

Selv om han tror kneet vil bli bra igjen er han usikker på om han fortsetter i Sogndal etter ferien. Etter to måneder i Sogndal er savnet etter familien stort.

– Det må tas en liten vurdering. Jeg må se hva som skjer i løpet av den tiden fremover. Det er litt familie oppe i bildet. Jeg må ta litt hensyn til dem. Nå skal jeg dra hjem, så blir det en liten prat på kammerset. Det er mitt lille eventyr dette, forteller Wæhler.

– Det er en beslutning som skal tas

Det var mot Kristiansund i mai 41-åringen fikk skaden han sliter med. Denne samt savnet av familien blir med i vurderingen når han skal bestemme seg om han fortsetter i Sogndal.

– Vi har tatt en vurdering hver måned. Det er litt skadesituasjon og familiesituasjon. Jeg må prate litt med de som står nærmest.

Spilleren skal i utgangspunktet spille i Sogndal ut sesongen, men både ham og trenerteamet i Sogndal, med Eirik Bakke i spissen, vurderer dette forløpende. Midtstopperen valgte å gjøre comeback i Sogndal på grunn av skadeproblemene i forsvaret for klubben.

– Det er en beslutning som skal tas. Jeg skal snakke litt med trenerteamet og Bakke. Det er litt spillerlogistikk også. Det var jo situasjonen som gjorde at jeg sa ja til denne muligheten. De var i en prekær situasjon med skader og suspensjoner, forteller Wæhler.

  • Se Sogndal - Rosenborg lørdag klokken 15.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
0
0