Skader har gjort at Daniel Braaten ikke har spilt en eneste kamp i Eliteserien siden 2. juli. 35-åringen har tidvis spilt sin beste fotball på mange år, og har naturligvis vært savnet i Bergens-klubben.
Leggskaden er imidlertid på bedringens vei, og torsdag var han på plass på klubbens treningsfelt med litt jogging, skriver Bergens Tidende.

For godt til å være sant?

Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Etter treningen kom veteranen med en oppsiktsvekkende beskjed til både fans og trener:
– Forhåpentlig er jeg klar til neste match, den etter Sogndal. Det er det som er planen, så får vi se hva kroppen sier til det, forteller han til BT.
Branns neste kamp er på lørdag mot hjemme mot Sogndal. Det vil eventuelt bety at han er klar til å dra på bortetur til Sandefjord den 17. september, altså om ti dager.

– Sa han det?

Trener Lars Arne Nilsen ble konfrontert med uttalelsene av BT, og trodde knapt det han hørte. 53-åringen hadde nemlig sett for seg at han måtte klare seg uten angriperen i lang tid.
– Neste kamp?! Hæ?
– Han sa det?
– Neste kamp? Etter Sogndal? Sa han det? Han må kødde med deg, svarer Nilsen.
– Ingenting er bedre enn det. Jeg hadde et håp om de fire-fem siste kampene, jeg, sier Nilsen til avisen.
Tiden vil vise om en utålmodig, spillesugen og kanskje spøkefull Braaten faktisk vil realisere det som ville vært en skikkelig gladmelding til Brann-fansen.
Det som er sikkert er at Brann tar imot Sogndal på lørdag 18.00, og der kommer ikke 35-åringen til å være med. Kampen vises på Eurosport Player.
Eurosport.no har ikke lykkes i å få svar fra klubbens fysiske apparat på hva som er det mest realistiske tidspunktet for en Braaten-retur.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26