Populære sporter
All sport
Vis alt

Ulykkesfuglen forlenger med Start

Marte Nyløkken Helseth

Oppdatert 15/12/2017 klokken 12:12 GMT+1

Lars-Jørgen Salvesen har skrevet under en toårskontrakt med Start.

Lars Jørgen Salvese

Foto: Scanpix

– Det er deilig å ha dette på plass. Nå gleder jeg meg veldig til året som kommer. 2017-sesongen har vært vanskelig. Det skulle bli min sesong, men man må bare takle det som skjer. Nå gleder jeg meg veldig til året som kommer, sier Salvesen på Start sine hjemmesider.
21-åringen gikk glipp av det meste av årets sesong etter å ha ødelagt korsbåndet på en trening i april.
– Jeg er langt nede nå. Formen var fin og jeg hadde gledet meg veldig til 2017-sesongen. Nå er det over for min del. Dette var et slag i trynet, men jeg skal komme sterkt tilbake, uttalte han.
Fredag ble det klart at Salvesen blir med sørlandsklubben opp i Eliteserien neste sesong etter å ha skrevet under en toårskontrakt med klubben.
– Vi er superfornøyde med å få med oss Lars-Jørgen videre. Han er en topp fyr og en minst like topp fotballspiller. 2017 var frustrerende for Lars-Jørgen, men han har jobbet godt de siste månedene og 2018 kan bli året da det virkelig skjer for han, sier sportslig leder i Start, Tor-Kristian Karlsen.
Salvesen er fortsatt under opptrening etter skaden han pådro seg i april, men har den siste tiden trent sammen med andrelaget til Start. Det er ventet at han blir med på A-lagets sesongoppkjøring fra 8. januar.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame