KRISTIANSUND/OSLO (Eurosport.no):
Kristiansund – Molde 1-0:
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Stian Aasmundsen ble matchvinner da Kristiansund gikk seirende ut av lørdagens derby mot Molde.
Se alle høydepunktene fra kampen her (saken fortsetter under):

Aasmundsen matchvinner mot Molde

Tapet var Ole Gunnar Solskjær og cos femte denne sesongen, og Molde-sjefen var blant de som fikk høre det på Twitter både under og etter kampen.
– Det er surt og bittert. Dette er jo det viktigste i livet utenom familie og unger. Måten vi forærer dem målet på...det holder bare ikke, sa Solskjær til Eurosport etter kampen.
Solskjær og Molde var uheldige som ikke fikk hull på byllen i Kristiansund. Petter Strand traff treverket to ganger, mens Erling Braut Håland ble hindret av en strålende Sean McDermott-redning.
– Vi er rett og slett ikke effektive nok. Vi har sett det før i sesongen også. Vi mangler det lille ekstra, fortsatte Solskjær.
– Jeg hadde kanskje forventet litt mer fra Molde. De fikk aldri til noen skikkelig sluttspurt. Så det ble ikke så tøft som vi hadde fryktet, sa McDermott.
0-1-tapet var Moldes femte for sesongen. Solskjær og co er nå bare ett poeng foran KBK på tabellen, kan potensielt være hele 13 poeng bak Brann om serielederen slår Vålerenga i søndagens Eurosport Player-sendte hovedkamp.
Eliteserien
Lå under 0-2 til pause for Molde – Viking-debutant senket tabellederne: – Det er galskap
15/08/2021 PÅ 18:04
Eliteserien
Brutalt møte med KBK – stoppet Stabæks vinnerstreak: – En realitycheck
14/08/2021 PÅ 17:58