Odd må etter all sannsynlighet klare seg uten Fredrik Nordkvelle i kampen om medalje. Spilleren selv bekrefter overfor Varden (bak betalingsmur) at han neppe klarer å gjøre comeback før sesongen er over.
– For å være ærlig, så tror jeg vel kanskje ikke det. Jeg håper selvfølgelig å bli såpass bra at jeg kanskje kan bidra litt på tampen, men det ser ikke så veldig lovende ut akkurat nå, sier han til avisen.
Les også: Sandefjord-spiller legger opp etter ti år i klubben
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57

Vil ikke stresse med å bli klar

Det var mot Vaduz, i Europa League-kvalifiseringen i juli, at midtbanemannen fikk en akillesskade. I ettertid har det kun blitt to korte innhopp i Eliteserien.
– Jeg har fortsatt smerter og jeg kommer ikke til å stresse med å bli klar. Det er viktigere å være hundre prosent til neste sesong enn å være 90 prosent i en kamp eller to helt på tampen.
Odd har fortsatt mulighet på medalje. Med seks kamper igjen, skiller det syv poeng opp til Sarpsborg 08s 2. plass. Molde ligger poenget bak og har foreløpig grepet om bronsemedaljen.
Trener Dag-Eilev Fagermo stiller seg bak Nordkvelles uttalelser.
– Vi har jo et håp, men sånn som det ser ut nå, så kan det virke som om sesongen er over for Nordkvelles del, sier han til Varden.
Nordkvelle har startet 15 kamper i Eliteserien denne sesongen sammenlignet med 26 fra start i fjor.
Odds neste kamp er borte mot Strømsgodset. Deretter venter Lillestrøm hjemme og Kristiansund borte.
Samtlige kamper kan du se på Eurosport Player.
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11