Populære sporter
All sport
Vis alt

Trente uten toppscoreren: – Forberedt på at han må stå over

Oppdatert 08/05/2018 klokken 20:18 GMT+2

Ohi Omoijuanfo kjemper en kamp mot klokka for å bli klar til onsdagens cupkamp.

ohi

Foto: Eurosport

NADDERUD/OSLO (Eurosport.no):
Ohi Omoijuanfo var ikke å se på tirsdagens Stabæk-trening. 24-åringen trente i stedet alternativt på grunn av en vond ankel.
Toni Ordinas innrømmer at onsdagens cupkamp mot Mjøndalen står i fare for å gå uten storscoreren.
Se intervjuet med Stabæk-sjefen her (saken fortsetter under):

Mjøndalen-kampen i fare

– Han er en veldig viktig spiller for oss. Vi håper selvsagt at han blir klar, men samtidig er vi forberedt på at han må stå over, sier Stabæk-sjefen til Eurosport.no.
Det er isåfall dårlig nytt for bæringene, som har måttet spille ekstraomganger i begge sine cupkamper til nå. Ordinas legger ikke skjul på at det gjør ham ekstra håpefull på å få stjernespissen klar.
– Ja, er jo klart. Men nå må vi først vente til i morgen for å se om han blir klar. Hvem vet – kanskje det blir ekstraomganger igjen?
Men spanjolen er likevel klar på at han ikke vil ta noen unødvendige sjanser.
– Er han ikke klar, så er det ingen diskusjon.

Skal være klar til RBK

Selv om Mjøndalen-kampen kan komme for fort, kan Stabæk-fansen puste lettet ut med tanke på søndagens Eliteserie-oppgjør mot Rosenborg.
– Når det gjelder helgen skal det ikke være noe problem. Kampene kommer tett nå i mai, og det er ikke verdt å ta noen unødvendige sjanser. Så om han starter onsdag vet vi ikke enda, men søndag ser vi ikke at det blir noe problem, sier Stabæks fysioterapeut Erik Moen til Eurosport.no.
Ellers så John Hou Sæter tirsdagens spilleøkt fra sidelinjen etter en smell mot Kristiansund, men det var ikke snakk om noe alvorlig.
Tonny Brochmann måtte av med skade i helgen, men var med på spilløktene og er klar til cupkampen ifølge Ordinas. Også Moussa N'jie deltok på spilløktene, men er fortsatt et lite stykke unna.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame