NADDERUD/OSLO (Eurosport.no):
Ohi Omoijuanfo var ikke å se på tirsdagens Stabæk-trening. 24-åringen trente i stedet alternativt på grunn av en vond ankel.
Toni Ordinas innrømmer at onsdagens cupkamp mot Mjøndalen står i fare for å gå uten storscoreren.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Se intervjuet med Stabæk-sjefen her (saken fortsetter under):

Mjøndalen-kampen i fare

– Han er en veldig viktig spiller for oss. Vi håper selvsagt at han blir klar, men samtidig er vi forberedt på at han må stå over, sier Stabæk-sjefen til Eurosport.no.
Det er isåfall dårlig nytt for bæringene, som har måttet spille ekstraomganger i begge sine cupkamper til nå. Ordinas legger ikke skjul på at det gjør ham ekstra håpefull på å få stjernespissen klar.
– Ja, er jo klart. Men nå må vi først vente til i morgen for å se om han blir klar. Hvem vet – kanskje det blir ekstraomganger igjen?
Men spanjolen er likevel klar på at han ikke vil ta noen unødvendige sjanser.
– Er han ikke klar, så er det ingen diskusjon.

Skal være klar til RBK

Selv om Mjøndalen-kampen kan komme for fort, kan Stabæk-fansen puste lettet ut med tanke på søndagens Eliteserie-oppgjør mot Rosenborg.
– Når det gjelder helgen skal det ikke være noe problem. Kampene kommer tett nå i mai, og det er ikke verdt å ta noen unødvendige sjanser. Så om han starter onsdag vet vi ikke enda, men søndag ser vi ikke at det blir noe problem, sier Stabæks fysioterapeut Erik Moen til Eurosport.no.
Ellers så John Hou Sæter tirsdagens spilleøkt fra sidelinjen etter en smell mot Kristiansund, men det var ikke snakk om noe alvorlig.
Tonny Brochmann måtte av med skade i helgen, men var med på spilløktene og er klar til cupkampen ifølge Ordinas. Også Moussa N'jie deltok på spilløktene, men er fortsatt et lite stykke unna.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53