Thomas Lehne Olsen (26) ble Tromsøs toppscorer med elleve Eliteserie-scoringer denne sesongen.
26-åringen var en viktig brikke i et TIL som nærmest stod opp fra graven etter Simo Valakaris inntreden i klubben i juli, og berget plassen med god margin.
Men selv om det blir Eliteserie-spill også neste sesong på Gutan, vil ikke lagets toppscorer love at han blir med videre på finnens prosjekt.
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
7 TIMER SIDEN
– Hvis jeg bare skal tenke på meg selv, så er det jo enkelt. Men jeg må også tenke på livet ved siden av fotballen. Jeg har vært to sesonger i Tromsø mens dama har bodd i boligen vår hjemme på Moelv. Det er vanskelig i lengden, og derfor ser jeg på muligheten til å spille for en klubb sørpå. Men vi får se. Det er vanskelig å si noe sikkert nå hva som skjer neste sesong, sier Lehne Olsen til NRK.
Sportssjef i klubben Svein-Morten Johansen forteller til kanalen at han er klar over hedmarkingens situasjon, men at Lehne Olsen i utgangspunktet har kontrakt også neste sesong.
Det betyr at om Lehne Olsen skal få ønsket sitt oppfylt, må angrepsspilleren kjøpes ut av kontrakten. Spillerens agent Tore Pedersen er ordknapp, men innrømmer at det er interesse for TIL-spissen.
– Jeg kan ikke si så mye om det, men det han har gjort i Tromsø i år, spesielt i høst, har blitt lagt merke til, sier Pedersen.
Tromsø har hele tolv spillere på utgående kontrakt etter denne sesongen, og klubbledelsen er allerede i gang med arbeidet foran neste sesong. Mandag ble det klart at Morten Gamst Pedersen (36) har takket ja til å bli med klubben i minst to nye år.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55