Den danske spissen Patrick Mortensen har scoret seks ganger for Sarpsborg 08 denne Eliteserie-sesongen. Det gjør ham til toppscorer og en vikig bidragsyter til at østfoldningene kjemper helt i toppen av ligaen.
Til tross for interesse fra andre klubber har 27-åringen nå signert en ny toårskontrakt med Sarpsborg 08, som strekker seg ut 2019-sesongen.
– Det skjer så mye positivt rundt byen, klubben og laget. Det har vært interesse fra andre klubber, men jeg føler det er her jeg kan oppnå suksess. Jeg kunne ikke se hvorfor jeg skulle skifte til en annen klubb nå, sier Mortensen i en pressemelding.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
2 TIMER SIDEN
Og han fortsetter:
– Jeg synes jeg har nådd det nivået jeg visste jeg hadde. Nå handler det egentlig mer om å ta nye steg, for jeg er absolutt ikke ferdigutviklet. Det har vært godt å starte sesongen med scoringer, assist og en god plassering.
Sportssjef Thomas Berntsen er også fornøyd med å ha sikret seg spissen for to nye sesonger.
– Signalene fra Patrick er at han trives veldig godt i klubben. Han ønsket en løsning, vi ønsket en løsning og nå har vi landet en avtale vi er veldig fornøyd med, sier sportssjef Thomas Berntsen.
Sarpsborg 08 skal ut i storkamp søndag, da kommer gulljagende Brann på besøk. Oppgjøret ser du på på Eurosport Norge og externalEurosport Player https://no.eurosportplayer.com/scheduleNonekl. 17.55.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58