Det ble en tøff kveld for midtstoppervikar Azar Karadas og Brann. Lars Arne Nilsen måtte gjøre to endringer i midtforsvaret og måtte spille med Karadas og Jonas Grønner i fraværet av Vito Wormgoor og Bismar Acosta.
Tapet av de to bautane ble tydelig for Brann slet og ble til slutt ydmyket av Kristiansund som vant 4-0.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52

– Jeg tar en stor del av ansvaret

Etter kampen tok kaptein Karadas på seg en del av skylden. Veteranen var involvert i flere av baklengsmålene.
– Det er tungt. Det var en svart dag på jobben. Jeg som kaptein og eldstemann på laget tar en stor del av ansvaret. Vi var rett og slett langt unna det som kreves. Det beklager jeg på det sterkeste til alle som er glade i Brann og har et hjerte i klubben, sier Karadas til Eurosport.
– Mener du at mye ligger på deg og den jobben du gjorde eller tar du bare skylden nå fordi du er kaptein og leder?
– Det er klart at når du er kaptein og skal spille midtstopper og møter et for dagen godt Kristiansund-lag, det var ikke min beste dag på jobben.
Saken fortsetter under videoen:

Slik ydmyket Kristiansund Brann

– Ikke godt nok

Brann-trener Lars Arne Nilsen mener det tidlige baklengsmålet ødela mye for laget siden de da måtte ta større og større risisko utover i kampen for å jage en scoring. Han mener Kristiansund vant fullt fortjent.
– Akkurat nå har vi det ikke så bra. Dette var en dårlig dag på jobben. Det er ikke godt nok. Vi slipper inn enkle mål og det blir vanskelig for oss. Vi har fire/fem sjanser og greier ikke å score, mens de har syv eller åtte. Da vinner de fortjent. De er bedre enn oss i dag, sier Nilsen til Eurosport.
– Disse enkle målene, er det et resultat av lagoppstillingen og nye konstellasjoner bak?
– Det er sammensatt. Vi vinner som lag og taper som lag. Vi satt opp det laget der og vi får se om vi kunne gjort noe annerledes, men det ble vanskelig når vi ble liggende under 0-1 og må jage. Vi mangler kanskje litt tempo bak og de får kjørt noen overganger. Vi var nødt til å ta en sjanse og vi lykkes ikke. Rett og slett en dårlig dag, svarer Brann-treneren.
Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal mener at savnet etter de to faste midtstopperne ble for stort.
– Det er ingen tvil om at Acosta og Wormgoor var sterkt savnet. Spesielt på 0-1 var de uorganisert og det var farlig nesten hver gang Kristiansund fikk kontre. Hadde de vært mer presis kunne de ha laget flere mål for det var vidåpen i Brann, forklarer Rekdal.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58