Flamur Kastrati er for tiden på en velfortjent ferie etter å ha bidratt sterkt til at Sandefjord enn så lenge har gjort nedrykkstipsene til skamme. Laget avsluttet med en sterk 3-0-seier over Tromsø og ligger på 11. plass, kun ett poeng bak Odd etter 17 serierunder.
Når Sandefjords toppscorer returnerer fra ferie, kan han ha fått seg en ny spisskollega hvis Terje Liverød og co. får det som de vil. Kastrati har naturligvis fått med seg at det jobbes med å hente mannen som ble kåret til VMs beste spiller i 2010.
– Det er veldig spennende, men det er lang vei fra rykte til kontrakt og sånne ting. Men å spille med siden av han hadde vært spesielt, sier Kastrati til Eurosport.no.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 PÅ 17:56
(saken fortsetter under)

Kastrati-dobbel sjokkerte Vålerenga

Mener aldersprat er tull

Uruguayanske Forlán har som kjent en fortid i Manchester United og Atlético Madrid. Villareal, Inter og Independiente har vært andre stoppesteder på veier. Til sammen har det blitt 112 kamper for landslaget.
– Det er en med mye erfaring og en som vet hva som skal til for å nå toppen. Han har vunnet troféer og bestemannspriser. Det er mye snakk om alderen hans og sånt piss, men jeg tror ikke det har mye å si hvis man brenner for det, mener Kastrati.
– Sandefjord spiller ofte med én spiss. Hva tenker du om at du kan kjempe om den plassen med han?
– Jeg er ikke redd for å konkurrere mot han. Han er bare et menneske. Hvis han skal danke meg ut må han levere, sier Kastrati før han ler:
– Og motsatt. Jeg må også levere, skyter Kastrati inn med et smil.

Tar gjerne oppdrag som guide

Kastrati håper Forlán-signeringen landes og ville gledet seg over å lære av de mange erfaringene til 38-åringen.
– Du kan lære alt fra A til Å. Hvordan han jobber med ting og alt. Det er en grunn til at han har nådd toppen. Å vite hvordan han har gjort ting vil være interessant, sier Sandefjord-spissen som står med seks scoringer så langt i Eliteserien.
Forlán vil trolig ta med seg hele familien hvis han ender med å flytte til Sandefjord. Nytt land, nytt språk og nye medspillere kan være en utfordring, men Kastrati kan mer enn å score mål og tar gjerne på seg oppdraget som guide hvis det skulle bli nødvendig.
– Jeg kan ta det ansvaret, humrer Kastrati.
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 PÅ 17:59
Eliteserien
Bekrefter overgangen på en spesiell måte: – Ingen skal si at vi ikke er tøffe i forhandlinger
07/02/2022 PÅ 20:01