Molde - Odd 2–1:
Med seier til begge de to konkurrentene i helgen måtte Molde ha tre poeng for å ha et håp om medalje denne sesongen.
Etter en tam 1. omgang tok vertene initiativ på eget gress. Da kom også uttellingen Petter Strands skudd var innom Espen Ruud før det tidligere Molde-spiller Fredrik Semb Berge stusset ballen i mål.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37

– Jeg takker gud for denne scoringen

Nesten midtveis i omgangen kom likevel utligningen. Babacarr Sarr rev ned Olivier Occean inne i feltet og fra elleve meters hold var Jone Samuelsen sikker. Utligningen var et faktum. Men på tampen dukket storalentet Thomas Amang (19) opp og stanget ballen i mål via stolpen.
– Jeg føler meg bra. Jeg har vært i noen vanskelige situasjoner tidligere i sesongen. Nå tar jeg alle sjanser gud gir meg. Derfor gjorde jeg mitt beste. Jeg er veldig glad for prestasjonen til laget. Det var en vanskelig kamp. Spesielt siden vi spiller mot et godt lag, sier Amang til Eurosport.
– Hva var beskjeden fra Ole Gunnar Solskjær da du skulle inn?
– Han sa bare at jeg skulle løpe bak forsvaret og gjøre mitt beste. Jeg er veldig glad. Jeg takker gud for denne scoringen, fortsatte matchvinneren.
Molde-trener Ole Gunnar Solskjær var strålende fornøyd med matchvinneren.
– Gutten har et rått talent. Det potensialet i ham er helt unikt. Han har scoret vinnermålet i dag og mot Viking slik at han har gitt oss fire poeng, sier Solskjær til Eurosport.
Seieren betyr at Molde har tre poeng opp til Brann på bronseplass, mens Odd ligger på en 8. plass med 28 poeng.
Saken fortsetter under videoen:

Se sammendraget fra Molde - Odd

– Det for kjedelig

Det tok litt tid før det ble fart i kampen på Aker stadion. Før pause var det Olivier Occean som var nærmest en scoring etter 33. minutters spill, men kanadieren var litt for sen og ballen sendte han høyt over ml etter innlegg fra Grøgaard.
– Det for kjedelig. Vi har vært for passive. Vi må kjøre opp tempoet og gjør det bedre i 2. omgang,
Molde våknet etter pause og satte et press på gjestene. Fire minutter ut i omgangen fikk Petter Strand ballen ute på venstresiden og tok med seg ballen og skar inn foran mål. Ballen gikk først via Espen Ruud før Fredrik Semb Berge var uheldig og stusset ballen i eget nett bak en utspilt Sondre Rossbach.

– Et perfekt straffespark

Men Odd slo tilbake i det 57. minutt. Olivier Occean ble dratt ned innenfor sekstenmeteren av Moldes Babacarr Sarr etter et hjørnespark. Dommer Kai Erik Steen blåste en korrekt straffe og ga gult kort til Sarr. Drakten til Occean stod rett ut som et seil.
– Du kommer ikke unna med den, Sarr. Det er helt umulig. Dommer har fri utsikt og drakten står rett ut, sa Eurosports ekspertkommentator, Bengt Eriksen.
Fra elleve meters hold var Jone Samuelsen iskald og fintet ut keeper før han plasserte ballen til venstre for keeeper.
– Det er et perfekt straffespark. Helt nede ved stolperoten, sa Eriksen.
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10
Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29