• Se toppkampen: Sarpsborg 08 - Brann søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Amin Nouri (27) har storspilt på høyrebacken for et Brann-lag som topper Eliteserien etter 13. serierunder.
Mortensrud-mannen har vært på banen samtlige minutter denne sesongen og siden han kom til klubben i 2015, da Brann lå i OBOS-ligaen, har han vært fast innevntar i laget. Mandag fikk han også belønningen med sin første scoring da han banket inn 2–0-scoringen i bergensernes nedsabling av Stabæk.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
Men selv om alt går som en drøm for både Brann og Nouri på banen, ønsker ikke 27-åringen å svare på om han blir værende i Bergen når kontrakten går ut etter inneværende sesong.
– Status er den samme som den var i vinter. Jeg vet ikke helt hva som skjer ennå. Vi får ta en kamp av gangen og så får vi se. Jeg er rolig med tanke på den situasjonen, sa Nouri til Eurosport mandag kveld.
Før sesongstart ble det klart at Nouri ikke ønsket å skrive under på en kontraktsforlengelse med Brann. Etter det Eurosport erfarer handler det om uenighet om lønnsnivået til høyrebacken. Brann operer med et lønnstak. Alt som overstiger lønnstaket er bonusbaserte utbetalinger, og forbeholdt enkelte spillere i troppen.
(saken fortsetter under videovinduet)

Se høydepunktene fra Branns festforestilling mot Stabæk

– Det viktigste er å beholde de man har. Hvis ikke vi får det, så må vi se etter andre spillere, men vi blir bedre hvis vi får spille med de samme spillerne over tid. Det er veldig trist å miste spillere, men det er sånn spiller er. Hvis det er noen som vil vekk, så må de få lov til å reise, men jeg vil gjerne ha de jeg har, sa Brann-trener Lars-Arne Nilsen.
En annen mann det har vært mye snakk rundt er Piotr Leciejewski (32). Den polske keeperen kunne forrige uke bekrefte at det har kommet to bud på ham fra Ekstraklasa-klubben Zaglebie Lubin.
– Jeg vil ha både Nouri og Leciejewski i mange år. De er supre gutter alle sammen. Jeg vil som sagt beholde de spillerne vi har, det er førsteprioritet, så får vi se. Det er snakk om økonomi og det er snakk om forskjellige ting, sier Nilsen.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21