KRISTIANSAND/OSLO (Eurosport.no):
  • Se Start – Strømsgodset på Eurosport Player og Eurosport Norge søndag kl. 18.00!
Start var den klart mest aktive Eliteserie-klubben på overgangsmarkedet før sesongen. Nærmere 30 spillere gikk inn og ut dørene på Sparebanken Sør Arena, men foreløpig har ikke kjøpsfesten båret frukter – etter 12 serierunder ligger klubben nest sist med fattige ni poeng.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Nå varsler sportsdirektør Tor-Kristian Karlsen enda flere overganger i det kommende sommervinduet.
– Vi har i hvert fall en idé om å supplementere med 2-3 spillere i sentrale posisjoner, sier 42-åringen til Eurosport.no.
Mark Dempsey fikk bare ti kamper i sjefsstolen før han måtte forlate klubben. Nå er det Kjetil Rekdal som skal prøve å få skikk på det unge Start-mannskapet.
– Kjetil ser kanskje ting som ikke vi gjør, så vi får se hvordan fordelingen blir, sier Karlsen.
Mange spår at Rekdal vil ønske å få inn mer rutine i laget. Det er noe Karlsen i så fall støtter.
– Ja, det er klart at det er behov for rutine. Resultatene taler jo et klart språk, og det er mange rutinerte, gode spillere i Eliteserien som jeg gjerne skulle hatt her.
Men den ferske Start-treneren var likevel ikke klar på at mer rutine er løsningen på problemene da han møtte Eurosport.no etter sin første trening tirsdag.
– Du har en oppside her med at du har mange unge spillere som vil noe med karrieren sin, som har lyst å komme seg videre fra Start. De tror jeg er veldig lærevillige, og det ser du allerede. Det er mange du kanskje klarer å få 15-20% bedre, men så spørs det hvor lang tid det tar. En måned, en uke, et halvt år? Men at Start har en spennende fremtid foran seg, og det kan bli en veldig bra høst.
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43