Det har vært en rekke perler så langt denne sesongen. Spesielt flotte langskudd har det vært en del av.
Eurosport.no har plukket ut de fem vakreste scoringene til nå denne sesongen samt de fem som ikke nådde opp.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Er du enig/uenig i vår vurdering? Gi din stemme på din favoritt. Se alle målene lenger nede i saken.
HVEM SYNES DU HAR SCORET DET FINESTE MÅLET SÅ LANGT I ELITESERIEN?

De fem beste fulltrefferne

1. Simen Kind Mikalsen, Sogndal – Lillestrøm:
Dette kan fort ende opp som sesongens flotteste scoring. Det Simen Kind Mikalsen gjorde på Fosshaugane Campus var kunst. Sogndals keeper Mathias Dyngeland bokset ballen inne i feltet. Ballen steg til værs før Mikaelsen kaster seg rundt og brassesparker ballen rett i vinkelen. En magisk og minneverdig scoring som sikret Lillestrøm tre viktige bortepoeng.
Saken fortsetter under videoen:
2. Anders Trondsen, Sarpsborg 08 – Vålerenga:
En skikkelig rakett fra Anders Trondsen. Fra over 25 meter bestemmer midtbanespilleren seg for å klinke til. Ballen får en flott bue og suser i det lengste hjørnet bak en sjanseløs Vålerenga-keeper Marcus Sandberg. Et drømmetreff av Sarpsborg 08-kometen.
Saken fortsetter under videoen:

Se Trondsens drømmetreff mot Vålerenga

3. Tonny Brochmann, Strømsgodset – Stabæk:
Stabæk-spilleren har definivt hatt en del flotte scoringer og kanskje burde flere av hans fulltreffere ha vært på vår liste. Vi har plukket ut en perle fra den 9. runden mot Strømsgodset. Brochmann vinner ballen inne på Godsets halvdel før han spiller vegg med Tortol Lumanza. Motstander Kristoffer Tokstad hang på som en klegg, men en såledragning fra Brochmann satte Godset-spilleren sjakk matt. Fra cirka 20 meter plasserte han ballen i det lengste hjørnet.
Saken fortsetter under videoen:

Tonny Brochmann gir Stabæk ledelsen i Drammen

4. Herman Stengel, Aalesund – Vålerenga:
En matchvinnerscoring. Herman Stengel viste skikkelig krutt i fotballskoene da han avgjorde kampen borte mot Aalesund. Midtbanespilleren mottok ballen inne på hjemmelagets banehalvdel. Først tok han noen skritt frem før han banket ballen i mål fra over 20 meter. En skikkelig rakett.
Saken fortsetter under videoen:
5. Gilli Rólantsson, Brann – Sandefjord:
Den femte scoringen her er en nydelig utført kontring. Brann slår kontra på Sandefjord som febrilsk prøver å komme inne igjen i kampen. Sivert Heltne Nilsen starter det fra Branns sekstenmeter. Det spilles på en til to touch før Daniel Braaten mottar ballen ute på høyresiden. Med en hel motorvei foran seg fosser vingen mot Sandefjords mål før han slår ballen inn til Jakob Orlov på bakerste stolpe. Den svenske spissen header ballen tilbake til Gilli Rólantsson som enkelt kan bredside ballen i mål fra få meter. En fantastisk utført kontring.
Saken fortsetter under videoen:

Gilli Rolantsson Sørensen scorer for Brann

Scoringene som ikke nådde opp

Milan Jevtovic, Rosenborg – Odd:
Allerede i serieåpningen kom en skikkelig perle fra Milan Jevtovic. Mike Jensens lange pasning fant serberen på venstrekanten. Med en følsomt nedtak fikk 24-åringen kontroll på ballen, vendte vekk Fredrik Semb Berge før han skar inn i banen og hamret ballen i krysset. En praktfull scoring av angriperen.
Saken fortsetter under videoen:

Se Jevtovic' praktfulle scoring

Mostafa Abdellaoue, Molde – Aalesund:
En scoring som nok kunne forsvart plassen på listen. For dette var både en nydelig og godt utført teknisk skudd. Ikke minst var det viktig. Mostafa Abdellaoues praktfulle scoring mot Aalesund senket erkerivalen Molde. Ballen Sondre Fet dalte ned på beinet til Abdellaoue. Spissen klinket ballen i mål på volley.
Saken fortsetter under videoen:
Nicklas Bendtner, Sarpsborg 08 – Rosenborg:
Det er ikke mange magiske øyeblikk den danske spissen har levert så langt i Rosenborg-karrieren, men 1-0-målet etter ni minutters spill borte mot Sarpsborg 08 i toppkampen var det høy klasse over. En våken Anders Konradsen spilte ballen i bakrommet til Sarpsborg 08. Dansken plukket opp ballen og skjøt den i vinkelen med et følsomt skudd. En klassescoring av 29-åringen.
Saken fortsetter under videoen:

Se Bendtners klassescoring

Daniel Braaten, Brann – Molde:
Løping er vel stikkordet for denne scoringen. For det er litt av et løp Daniel Braaten har i forkant av dette målet. Jakob Orlov vinner ballen inne på Moldes halvdel og spiller den ut til Amin Nouri på venstresiden. Ballen slår han inn foran mål der Braaten kommer i full spurt og sklir ballen inn i mål etter å ha startet løpet fra egen sekstenmeter. En vanvittig mål.
Saken fortsetter under videoen:

Se sammendraget: Braatens vanvittige superløp i Brann-seier

Bassel Jradi, Strømsgodset – Viking:
Dette var litt av en soloprestasjon fra Strømsgodset-spilleren. Bassel Jradi mottok ballen ute til venstre på midtbanen og utfordret Vikings Michael Ledger. Etter noen overstegsfinter og helklakk var Ledger så svimmel at Godset-vingen skar inn i banen før han satte ballen langs bakken i det lengste hjørnet. Et nydelig mål.

Se Bassel Jradis dribleshow for 3-0


Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22