Etter kampen mot Viking forrige helge merket Starts venstrekant, Espen Børufsen, at det var noe som ikke stemte med den ene leggen.
30-åringen har måtte stå av samtlige treninger denne uken og blir ikke klar til kampen mot Sandefjord mandag.
– Jeg har fått meg en trøkk på framsiden av leggen, noe som har hindret meg i å trene denne uken. Jeg er litt usikker på hva det er, det har vært snakk om en infeksjon i skinnbeinet, sier Børufsen til Fædrelandsvennen.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00

Må sette helsen først

Børufsen sier overfor avisen at han ikke tror skaden er alvorlig, men er klar på at det er kjedelig med et skadeavbrekk så tidlig i sesongen.
– Det er ikke ønskelig å bli skadet, spesielt ikke nå. Jeg har kjempelyst til å spille kampen på mandag, men det er jo ikke så mye man får gjort med det. Det handler om å sette helsa først, sier han.
Børufsen har vært i Start helt siden 2006 og har 221 kamper for klubben. Klubben som rykket opp fra OBOS-ligaen forrige sesong ligger etter to serierunder på andreplass i Eliteserien med sine tre poeng, mens Sandefjord for tiden ligger helt nederst på nedrykk.
  • Se kampen mellom Start og Sandefjord på fra 18.00 mandag!

Flere skader i troppen

Også midtstopper Henrik Robstad er ute med skade etter å ha revet av leddbåndet. 26-åringen er etter alt å dømme ute i to måneder. Start sliter med en skadeliste som stadig blir lengre og lengre. Trener Mark Dempsey innrømmer at han lukker øynene hver gang han ser midststopperne gå i duell på trening. Men han har heldigvis også fått noen gode nyheter før kampen mot Sandefjord.
– Nå får vi Damion (Lowe journ.anm.) tilbake, noe som er fantastisk. Han var en av våre bedre spillere i sesongoppkjøringen. La oss bare håpe at han fortsetter slik. Vi savnet litt av aggresjonen hans i forsvaret vårt mot Viking. Så det å få han tilbake fra skade er flott for oss, sier han til Fædrelandsvenen.
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26