• Se Strømsgodset - Start søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3
OSLO/KRISTIANSAND (Eurosport.no): Ibrahim Arafat Mensah har signert for Start. Torsdag er spilleren på plass på treningsfeltet og gjennomførte den første treningen med sin nye klubb.
Angriperen kommer fra den slovenske klubben NK Aluminij. Sportsdirektør Tor-Kristian Karlsen avslører at det ikke var lett å få på plass overgangen på grunn av helligdag i Slovenia onsdag.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
– Det blir et race med tiden for å få de klar til kampen på søndag, men det er større sannsynlighet for at de debuterer mot Odd om ti dager, sier Karlsen til Starts Facebook-side torsdag før trening.
Onsdag kveld ble det også klart at nigerianske Adeleke Akinyemi-overgangen ser ut til å gå i boks. Han kommer fra den latviske klubben Ventspils.
– Det er noen detaljer som gjenstår og som vi venter på, men Ventspils har gitt ham tillatelse til at han kan være her. Det kan gå i boks senere i dag eller fredag, det er ikke noe vi styrer. Men derfor kan vi ikke presentere ham helt ennå, sier Karlsen.
Spissen er glad for å være i Kristiansand.
– Det var godt å gjennomføre den første treningen. Spillerne her er gode og det ser bra ut, sier Akinyemi til Starts Facebook-side.
  • Se Strømsgodset - Start søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3

Ibrahim Mensah

Foto: Eurosport

Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43