Start forsterker stallen ytterligere foran neste sesong. Backen Elliot Käck kommer til klubben og Sørlandet fra Djurgården.
28-åringen gjenforens med Mark Dempsey som han hadde som trener i den svenske klubben i 2016.

– En hurtig og smart venstreback

Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
– Jeg er utrolig glad for å skrive under for Start. Jeg kjenner med klar for å ta et nytt steg i min karriere, og da klubben, gjennom Tor-Kristian Karlsen og Mark Dempsey fortalte om satsingen i Start kjentes det som et selvsagt valg for meg, sier svensken til klubbens hjemmeside.
Sportslig leder Tor Kristian Karlsen er fornøyd med å ha på plass Käck og tror svensken kan er blant de beste i sin posisjon i Skandinavia.
– Elliot er en hurtig og smart venstreback, som kan spille i en firer bak eller som en kant som kan dekke hele flanken om man spiller med tre. I tillegg til de naturlige defensive oppgavene, så er han også en veldig god fotballspiller, rent teknisk og taktisk, forteller Tor Kristian Karlsen.

Sammenlignes med Henrik Larsson

Dette var imidlertid ikke den eneste spilleren som Start hentet fredag. Klubben presenterte også det 18 år gamle Gudmundur Andri Tryggvason fra KR Reykjavík. Han er sønn av tidligere Tromsø- og Stabæk-spiller Tryggvi Gudmundsson.
18-åringen kan bekle både høyre- og venstrekant samt spissplassen i Start.
– Jeg er en rask spiller og har god teknikk. Samtidig har jeg en god fotballforståelse og blikk for spillet, sier Tryggvason til klubbens hjemmeside.
Karlsen er full av lovord om islendingen.
– Han er en spiller som jeg tror vil bli en attraksjon å se på. Han har en del triks og er kjapp i vendingene. Da Mark Dempsey så ham, beskrev han ham som den nye Henrik Larsson for å gi folk et bilde på hva slags spillertype han er, forteller Karlsen.
Bilde med tillatelse fra Start.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22