Det var opprykkslagets første borteseier i år.
Stokke tok på egen hånd luften ut av hjemmelaget med scoringer i det 63., 67. og 79. minutt. Jean Alassane Mendy hadde gitt Kristiansund ledelsen før pause.
– Jeg er så fornøyd med gutta i dag. Dette var en kollektiv seier. Vi har spilt en del jevne kamper som har bikket litt i vår disfavør, så det er deilig å være effektive og score så mange mål som vi gjør, sa KBK-trener Christian Mikkelsen til Eurosport.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Stabæk var heldig som ikke lå under mer etter første omgang, men fikk ny giv da Alex Tchuimeni-Nimely utlignet til 1-1 etter 55 minutter.

Rødt kort

Dessverre for vertene skulle målet vise seg å være til ingen nytte. Etter en vakker kontring var Kristiansund tilbake i føringen da Stokke lurte Stabæk-keeper Sayouba Mandé med en skuddfinte.
Samme mann la på til 3-1 bare fire minutter senere. Denne gangen utnyttet han sløvt forsvarsspill og gjorde ingen feil alene med keeper. Han fullførte måltrippelen da han plukket opp en returball elleve minutter før slutt.
På tampen fikk den unge innbytteren Morten Renå Olsen direkte rødt kort i det som bare var hans andre kamp i Eliteserien. Stabæk-spilleren fikk marsjordre for å takle Sverre Økland med synlige knotter.
(saken fortsetter under videovinduet)

Kristiansund knuste Stabæk

Sliter

Stabæk har falt som en stein på tabellen. I forrige runde ble det hele 0-5 borte mot Brann. Bærumslaget står med hele fire strake tap og har kun to seirer på sine siste ti seriekamper. Toni Ordinas' mannskap ligger på 10.-plass med sine 18 poeng.
– Vi står midt i stormen. Nå har vi en stor jobb foran oss. I første omgang var det ikke stor forskjell på lagene. Man skulle tro vi skulle få energi etter utligningen, men vi gjorde feil og taklet ikke presset til Kristiansund. De tok en fortjent seier, sa Ordinas til Eurosport.
Borteseieren var Kristiansunds første i Eliteserien noensinne. Opprykkslaget står med 16 poeng etter 14 kamper.
– Det er viktig for oss å få den (første borteseier). Det gir oss troen på at vi ikke må ta alle poengene hjemme, sa Mikkelsen etter trepoengeren på Nadderud.
(©NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59