• Se Aalesund – Stabæk på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1 søndag 10. september klokken 18.00.
Stabæks Tonny Brochmann sliter fortsatt med smerter i brystet. Det var mot Haugesund tidligere i august at spilleren gikk av banen med ubehagelige smerter i brystet.
Etter en rekke hjertetester ble han friskmeldt av klubben, men i kampen mot Molde i Eliteserien forrige helg vendte smertene tilbake, melder Budstikka. Mot Lillestrøm i kvartfinalen i cupen var ikke Stabæk-spilleren i troppen.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
– Jeg merket det i kampen mot Molde at jeg fikk vondt, og ikke var hundre prosent på banen. Vi har testet hjertet, og det er ikke noe galt med det. Likevel fikk jeg smerter igjen på trening denne fredagen, sier Brochmann til Budstikka.
Smertene kommer litt av at pulsen får opp. Nå skal spilleren gjennom nye undersøkelser og håper å være klar til neste kamp etter landslagspausen.
– Jeg får vondt i brystmuskelen, så stivner den og gir et trykk i brystet. I løpet av neste uke skal vi se hvordan det går. Jeg har en hevelse på brystet, og skal ta et bilde for å se om det er en muskelskade. Denne kampen ville jeg spilt med smerter, og når jeg ikke er hundre prosent, så kan jeg ikke hjelpe laget. Jeg føler ikke at det er alvorlig, men nå må vi finne ut hva det er og behandle det skikkelig, forklarer Brochmann.
Etter at hjertet til Brochmann ble friskmeldt sa lege Arne Røde følgende til klubbens hjemmeside. Da hadde Eliteserie-profilen vært lagt inn på sykehus og blitt grundig undersøkt.
– MR av hjertet viste ingen tegn til betennelse eller annen sykdom. Min teori er at han har fått et kraftig støt i brystet som har forplantet seg til hjertet. Dette gir brystsmerter og kan forklare litt forhøyede hjerteblodprøver. Men de er nå normale . Han har fortsatt litt smerter i brystet, men det er muskulært. Jeg undersøker han i morgen tidlig. Hjertet er friskmeldt, sa Røde til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Lehne Olsen tilbake med et smell: Sendte Stabæk ned på sisteplass
27/10/2021 PÅ 17:53