• Se Tromsø – Lillestrøm søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3
Tromsø og sportssjef Svein-Morten Johansen er på utkikk etter forsterkninger til neste sesong, selv om det enda ikke er klart hvilken divisjon laget skal spille i.
Klubben skal i følge iTromsø ha sett seg ut det makedonske markedet og torsdag skulle Johansen være på tribunen for å finsikte potensielle kandidater. Men så langt kom han ikke. For tåke i Tromsø satte en stopper for turen og dermed måtte han nøye seg med å se kampen på TV.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 PÅ 18:02
Selv om Vardar tapte 1-3 og ble tidvis herjet med av Nicklas Bendtner bedyrer sportssjefen at han fortsatt vil følge spillerne videre. Dette skal være spillere som klubben har sett på over en periode.
– Vi var innom det i sommer og sjekket ut et par-tre spillere derfra som vi fulgte med. Jeg har en kontakt i Tromsø til det makedonske spillermaterialet. Vi har sett på noen spillere derfra, forteller Johansen til iTromsø.
Ifølge avisen skal landslagsspillerne Visar Musliu (22), Besir Demiri (23) og Boban Nikolov (23) være spillerne som kan være aktuelle fra Vardar for Tromsø.
– Vi var innom det i sommer og forhørte oss på pris. Vi var ikke i posisjon eller mulighet til å kunne gjøre noe da. Vi har sjekket litt ut, sier Johansen.
Sportssjefen innrømmer at det kan bli vanskelig å hente spillere fra Vardar. Klubben har en rik russisk eier og spilte play off til Champions League før de kvalifiserte seg til gruppespillet i Europa League. Likevel ser han muligheter og tok ikke skrekken etter kampen mot Rosenborg.
– Jeg tenker at man helt klart kan se noen kvaliteter i det Vardar-laget. I går var det litt motsatt, det var ikke slik at man ble sikker på at her er det noe som kan være 100 prosent i TIL. I enkeltkamper kan det noen gang være slik, sier Johansen.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 PÅ 12:29