Det har vært kjent i noen dager at Lars Veldwijk ikke forlenger leiekontrakten med Aalesund, og onsdag signerte 25-åringen under en treårskontrakt med nederlandske FC Groningen.
Det var Aftenposten som først omtalte saken om overgangen til den nederlandske toppklubben. Nederlenderen kom på utlån til Aalesunds FK 31. mars i år, fra den belgiske klubben Kortrijk.
I løpet av sine tre måneder i Norge har spissen rukket å få vise seg frem i Aalesund, og med sine fem Eliteseriemål og to cupmål, har 25-åringen vært en viktig spiller for Ålesund-laget. Nå tar han steget videre, og fortsetter karrieren i hjemlandet, noe han er godt fornøyd med.
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
- Jeg er glad og stolt over å ha signert treårskontrakt med klubben. Jeg hadde et ønske om å dra til Nederland for å komme nærmere familien. I tillegg føles det riktig for meg å returnere til nederlandsk fotball, sa spissen til FC Groningens hjemmeside.
Dermed spilte nederlenderen sin siste hjemmekamp i Ålesund da oransjekledde tok i mot Molde på Color Line Stadion, og hans siste kamp for den norske klubben blir i helgens bortekamp mot Haugesund.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11