Eurosport

Spilte hele sesongen med skade: – Menisken kunne røket når som helst

Molde-kometen med oppsiktsvekkende avsløring: – Menisken kunne røket når som helst

16/01/2018 20:48Oppdatert 16/01/2018 21:40

...men nå er Stian Gregersen nyoperert og klar for en smertefri sesong.

Det var rett før sesongstarten i fjor at 22-åringen fikk smellen i kneet som preget han gjennom hele 2017.

Molde-spilleren innrømmer at det viste seg å være et sjansespill.

– Det gikk egentlig bra. Det var jo ikke store greiene. Men sånn jeg forsto det, kunne menisken ha røket når som helst.

Etter å ha spilt kun sju Eliteserie-kamper i 2016, var forsvarsspilleren en av Ole Gunnar Solskjærs mest betrodde menn forrige sesong. Kun Andreas Linde (30) og Christoffer Remmer (28) startet flere seriekamper enn Gregersen (27).

Nå er Kristiansund-gutten nyoperert og klar for å ta nye steg i 2018. Han har til nå bare kunne trent alternativt under klubbens treningsleir i Spania, men regner med å kunne slutte seg til resten av spillergruppa i slutten av uken.

Gregersen håper å være klar til seriestart, og skal ifølge det medisinske apparatet ligge an til å være tilbake for fullt i midten av februar.

Kneproblemene føyer seg inn i rekken av skader som 22-åringen har slitt med de siste årene. I 2015 pådro han seg benbrudd på utlån i Kristiansund, før han i 2016 var plaget med «jumpers knee» i begge knær.

Nå håper han å ha lagt problemene bak seg.

– Denne skaden er liten i forhold til de skadene jeg har hatt før. Det er småirriterende, men det er fint å høre at man kan få prøve seg på fotballbanen allerede torsdag. Det er bare sju-åtte dager etter resten av laget, avslutter en optimistisk Gregersen.

Video - Derfor blir fjerde runde avgjørende for Molde

09:02
0
0