Molde–Rosenborg 1–2:
Molde gikk på et surt 1–2 tap hjemme mot Rosenborg på Aker Stadion lørdag kveld.
Etter å ha tatt ledelsen 1–0 tidlig, raknet alt i andreomgang etter at Molde-keeper Andreas Linde måtte ut med skade.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Sisteskansen ble liggende igjen på gressmatten etter en situasjon som også involverte lagkamerat Ruben Gabrielsen og Rosenborgs Mike Jensen. I et forsøk på å nå ballen, ga Rosenborg-kapteinen en liten dytt i ryggen, slik at Gabrielsen falt over sin egen keeper og traff ham i hodet med foten.
En tydelig svimmel Linde forsøkte å forstette kampen, men måtte til slutt innse at det ble umulig. Etter kampen var Molde-manager Ole Gunnar Solskjær alt annet enn fornøyd med Jensens involvering i situasjonen.
– Det er feigt det Jensen gjør der, når han skubber Ruben (Gabrielsen) inn i Andreas (Linde), det er stygt. Det synes jeg er ufint. Andreas har historie med hodeskader dessverre, så vi får se hvor lenge han blir ute nå, sier Solskjær til Eurosport, før han skyter inn:
– Heldigvis har vi har en god keeper til.
Eurosports ekspertkommentator Bengt Eriksen forstår at Solskjær bekymrer seg for Linde.
– Vi trodde først det var en kuttskade, men når vi ser det igjen så ser vi at han får en trøkk i hodet. Vi får håpe det går bra med ham, men det så ikke ut som det bare var et kutt der, sier Eriksen.
– Det er ikke bare kuttet. I 2015 var han ute i mange måneder, han hadde en i Dubai og nå får han en til. Jeg vet hva jeg hadde gjort etterpå her, om jeg var fotballspiller. Men sånn er fotballen, svarer Solskjær.

Legger seg flat

Mike Jensen selv legger seg flat og understreker at han aldri hadde til hensikt å skade Moldes keeper.
– Jeg jakter ballen og følger stopperen, så jeg jeg ham et liten dytt. Jeg har ingen planer om at han skal ramle inn i keeperen på den måten, men jeg er veldig lei meg for det. Det var litt overtenning og det var en feil av meg som kostet motstanderlaget en skade. Jeg legger meg flat og sier det var over grensen, sier Jensen til Eurosport.
Rosenborg-kapteinen ønsker ikke å legge seg opp i at Solskjær omtaler ham som feig.
– Jeg har ikke noen kommentar til Ole Gunnar Solskjærs kommentarer. Han kan komme og si det til ansiktet mitt om han vil si noe, sier Jensen.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38