Bare dager før lørdagens nøkkelkamp hjemme mot Rosenborg, kan Molde FK melde om enda en nykommer inn portene på Aker Stadion.
Klubben bekrefter tirsdag at senegalesiske Ibrahima Wadji (22) har signert for romsdalingene og beskrives som en rask angrepsspiller som er glad i ballen.
– Jeg likte farta, aggressiviteten, innstillingen og holdningene hans. Han var såpass god i kampen mot KBK (treningskamp mot Kristiansund forrige helg, red. anm.) at det her er en spiller som jeg tror vi får veldig god nytte av, og jeg tror han kommer til å passe Eliteserien, sier Molde-manager Ole Gunnar Solskjær til moldefk.no.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Målet er at hurtigtoget skal bidra i seriespill så kjapt som mulig.
Wadji har bakgrunn fra Mbour P.C. i Senegal og tyrkiske Gaziantep.
– Molde FK er en veldig stor klubb både her i Norge og i Europa, en klubb som har mange gode spillere og en veldig kjent trener. Det er en flott klubb med et svært godt trenerapparat som vil gi meg fremgang, og jeg vil hjelpe laget å vinne kamper og trofeer, sier Wadji.
Som beskriver seg selv slik:
– Min styrke er fart. Jeg er svært rask og er også en god dribler.
Senegaleseren må vise frem disse kvalitetene fremover om oppholdet skal bli langvarig.
– Han har fått en ettårskontrakt, så får vi se etter det. Det er egentlig opp til spilleren hvor lenge han blir etter det, men han ser spennende ut, sier administrerende direktør for Molde Fotball AS, Øystein Neerland, til Eurosport.no.
Molde spiller mot Haugesund i cupen onsdag, før Rosenborg kommer på besøk en i en heftig Derbylørdag! Den potensielt sesongavgjørende matchen ser du på Eurosport Norge og Eurosport Player fra kl. 17.00 lørdag.
Toppfoto: Moldefk.no
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10