Scanpix

Solskjær har signert – sjekk hvor lenge han blir i Molde

Sjekk hvor lenge han blir i Molde: – Enige etter èn samtale

03/12/2018 12:07Oppdatert 03/12/2018 12:56

Ole Gunnar Solskjær har forlenget kontrakten med Molde og vil fortsette å jakte trofeer.

  • Kvalik til Eliteserien: Se Stabæk – Aalesund onsdag klokken 17.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge

Kontrakten til Molde-manageren gikk ut til sommeren. Gjennom høsten har ikke 45-åringen lagt skjul på at han ønsket å fortsette i klubben som stakk av med sølvet i årets Eliteserie-sesong.

– Vi har nærmet oss toppen av tabellen, sakte men sikkert, og jeg ønsker å se videre utvikling og forbedring de neste årene i jakten på trofeer og europacupspill. Klubben tar fortsatt steg for steg og dette er noe jeg fortsatt ønsker å bidra til. Så snart vi satte oss ned og diskuterte forlengelse ble vi enige i løpet av en samtale. Jeg gleder meg allerede til å ta fatt på sesongforberedelsene og jobben med å hjelpe guttene og klubben på veien mot toppen, sier Solskjær til klubbens hjemmeside.

Se intervjuet med Solskjær på Fotballfesten. Saken fortsetter under videoen:

Video - Her røper Solskjær at han signerer ny Molde-kontrakt

00:45

Solskjær vendte tilbake til Molde for en ny periode høsten 2015. I 2016-sesongen ble det kun 5. plass, men i de to påfølgende sesongene endte det med sølv. I tillegg ble Zenit forsterke i Europa League-kvalifiseringen tidligere i år.

– Kontinuitet er viktig i fotball og det tar tid å bygge lag. Nå kan vi fortsette å bygge videre på laget som spilte underholdende fotball, scoret flest mål og vant kamper i høst. Ole Gunnar har satt sitt preg på laget, det vil vi at han skal gjøre de neste årene også, sier Molde-direktør Øystein Neerland.

– Jeg vet at folk vil ha ham med videre. Og jeg ser ikke noe annen løsning. Man merker at han og gruppa er kommet nærmere og har den samme planen.

  • Kvalik til Eliteserien: Se Stabæk – Aalesund onsdag klokken 17.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge
0
0