Fotball
Eliteserien

Sjekk hvor lenge han blir i Molde: – Enige etter èn samtale

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Solskjær

Foto: Scanpix

AvStian Thelen
03/12/2018 på 11:07 | Oppdatert 03/12/2018 på 11:56
@stianthelen

Ole Gunnar Solskjær har forlenget kontrakten med Molde og vil fortsette å jakte trofeer.

  • Kvalik til Eliteserien: Se Stabæk – Aalesund onsdag klokken 17.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge

Ole Gunnar Solskjær har signert ny kontrakt med Molde. Den nye avtalen gjelder for de tre neste årene, skriver klubben i en pressemelding.

Eliteserien

Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer

31/03/2020 PÅ 13:25

Kontrakten til Molde-manageren gikk ut til sommeren. Gjennom høsten har ikke 45-åringen lagt skjul på at han ønsket å fortsette i klubben som stakk av med sølvet i årets Eliteserie-sesong.

På Fotballfesten for en drøy uke siden innrømmet han til Eurosport.no at kontrakten trolig ble skrevet under innen kort tid. Nå er avtalen i boks og 45-åringen ser frem til å fortsette i samme spor neste sesong, som den foregående.

– Vi har nærmet oss toppen av tabellen, sakte men sikkert, og jeg ønsker å se videre utvikling og forbedring de neste årene i jakten på trofeer og europacupspill. Klubben tar fortsatt steg for steg og dette er noe jeg fortsatt ønsker å bidra til. Så snart vi satte oss ned og diskuterte forlengelse ble vi enige i løpet av en samtale. Jeg gleder meg allerede til å ta fatt på sesongforberedelsene og jobben med å hjelpe guttene og klubben på veien mot toppen, sier Solskjær til externalklubbens hjemmeside.https://www.moldefk.no/nyheter/solskjaer-fortsetter-som-manager-i-tre-nye-arNone

Se intervjuet med Solskjær på Fotballfesten. Saken fortsetter under videoen:

Solskjær vendte tilbake til Molde for en ny periode høsten 2015. I 2016-sesongen ble det kun 5. plass, men i de to påfølgende sesongene endte det med sølv. I tillegg ble Zenit forsterke i Europa League-kvalifiseringen tidligere i år.

– Kontinuitet er viktig i fotball og det tar tid å bygge lag. Nå kan vi fortsette å bygge videre på laget som spilte underholdende fotball, scoret flest mål og vant kamper i høst. Ole Gunnar har satt sitt preg på laget, det vil vi at han skal gjøre de neste årene også, sier Molde-direktør Øystein Neerland.

I et intervju med Eurosport.no tidligere i høst var Molde-spiller Ruben Gabrielsen tydelig på at spillerne ønsket at Solskjær skulle fortsette.

– Jeg vet at folk vil ha ham med videre. Og jeg ser ikke noe annen løsning. Man merker at han og gruppa er kommet nærmere og har den samme planen.

  • Kvalik til Eliteserien: Se Stabæk – Aalesund onsdag klokken 17.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien

RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF

31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien

Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig

31/03/2020 PÅ 11:20
Relatert
FotballEliteserien
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen