Martin Ramsland måtte gå av banen etter en tøff duell med Vålerenga-stopper Jonatan Tollås Nation på søndag. Sogndal-angriperen ble liggende nede etter smellen, men fortsatte å spille til ingen nytte, før han ble byttet ut.
To dager etter 0-3-tapet mot Ronny Deilas menn har klubben fått svar på røntgenbildene.
– Martin hadde en støtskade ved hoftekammen etter at han ble truffet med et kne i siden. Han er fryktelig stiv og forslått, sier medisinsk ansvarlig i Sogndal, Trond Vegard Ripe, til Eurosport.no.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
De fryktet imidlertid at det kunne ha vært enda verre. Heldigvis var det ikke noen funn på røntgen, og Ripe fastslår at det ikke er skade på skjelettet. I dag trente Ramsland alternativt på sykkel og gjorde annen rehabilitering for å komme tilbake så fort som mulig.
– Med en «hip pointer» snakker man vanligvis om 1-3 uker. Det er en støtskade som trenger litt ro. Lillestrøm-kampen til helgen kan komme litt tidlig. Vi tar dag for dag. Fremgangen er god, men han er skikkelig forslått, sier Ripe som føler seg trygg på at han er tilbake mot Haugesund 7. mai.
En kamp som derimot utelukkes 100 prosent er onsdagens cupkamp mot Fjøra.
– Man kan få tilbakeslag hvis man starter for tidlig. I dag var første dagen uten smertestillende.
Også Eirik Schulze fikk seg en trøkk mot Vålerenga. Ripe sier til Eurosport.no at 24-åringen fikk et kutt i låret og sannsynligvis ikke spiller i morgen, men at helgens kamp mot LSK ikke er i fare.
Ole Amund Sveen er allerede ute av spill etter den fryktelige skaden han fikk tidligere i sesongen (video under).
Se Sogndal - Lillestrøm søndag fra 18.00 på Eurosport Player.

Ole Amund Sveen kjemper inn scoring og brekker benet

Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05