Det melder den nyopprykkede Eliteserie-klubben selv på sine hjemmesider mandag ettermiddag.
Bildet i saken er hentet fra ikstart.no
– Klubben har vist stor interesse for å få meg hit. Jeg har fått et bra inntrykk av klubben og deres ambisjoner. De vil bli en toppklubb i Norge, og jeg vil være med på den reisen, sier Kabran.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Etter en imponerende 2017-sesong for Brommapojkarna, med 11 mål og tre assists, var Europa League-sensasjonen Östersund blant klubbene som ønsket seg 24-åringens tjenester.
Östersund, som om en måned møter Premier League-giganten Arsenal i 16-delsfinalen i Europa League, la ifølge Expressen inn flere bud på Kabran etter sesongslutt. Det siste skal ha vært «det største i klubbens historie» på rundt 2,5 millioner kroner.
Start har ikke offentliggjort hvor mye de har lagt på bordet for å sikre seg den ettertraktede spissen.
– Jeg særdeles fornøyd med å få avtalen i havn. Det var egentlig først de siste tre-fire dagene vi forstod det kunne gå vår vei. De siste par døgnene har det også vært enormt press på spilleren fra andre klubber. Det at vi klarer å utkonkurrere en klubb som Östersunds om underskriften hans viser at våre ambisjoner har nådd ut i Skandinavia, sier sportslig leder Tor-Kristian Karlsen.
Karlsen kan fortelle at klubben har jobbet i over to måneder med å få i land overgangen.
– Da jeg sa til Mark (Dempsey) at han stod på vår liste, mente han at det ikke var realistisk å få ham. Det ga meg mer energi til å forsøke å få det til, for å motbevise ham. Overgangen for Elliot Käck har også bidratt, han har snakket med Kevin om klubben.
Kabran er den hardtsatsende Sørlands-klubbens andre spisskjøp på fire dager. Torsdag ble Kabrans landsmann Isac Lidberg klar for klubben. Fra før har også Adnan Hazic, Isaac Twum og Gudmundor Andri Tryggvason skrevet under.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22