Se Kristiansund - Rosenborg mandag 3. juli på Eurosport Player og MAX klokken 19.00!
Mot Sogndal gjorde han det igjen. Milan Jevtović tegnet seg på scoringslisten med to fulltreffere og knuste bortelagets håp om poeng på Lerkendal.
Utlånsavtalen med angriperen går på tampen av august. Etter planen skal spilleren da tilbake til Antalyaspor og tyrkisk fotball.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Saken fortsetter under videoen:

Jevtovic i fyr og flamme

– Vi ønsker det, men så er det en annen klubb

Men den planen vil RBK-sjefen stoppe. Fremover venter spill både i serie, cup og Champions League-kvalifisering for trønderne.
Om Ingebrigtsen får viljen sin blir det med den målfarlige spilleren. RBK-treneren tror det er mulig å få til en avtale med den tyrkiske klubben.
– Det er definitivt en mulighet at han fortsetter. Vi ønsker det, men så er det en annen klubb som er inne i bildet. Da er det ikke så mye vi kan gjøre. Stig Inge Bjørnebye tar det, så får jeg bare et svar før eller siden, sier Ingebrigtsen til Eurosport.
Faktum er at 24-åringen er Rosenborgs mest målfarlige spiller med sine seks scoringer så langt denne sesongen. Det er kanskje ikke så rart at Ingebrigtsen vil ha ham med videre.
Saken fortsetter under videoen:

Jevtovic dobler RBK-ledelsen

– Jeg håper å kunne bli her

Jevtović er positiv til å fortsette i RBK-drakten.
– Jeg håper å kunne bli her og gi mitt beste. Så får vi se. Jeg skal gjøre mitt beste, sier angriperen.
For han trives veldig godt i Rosenborg og har funnet seg godt tilrette i byen. Spesielt stilen til RBK og mentaliteten på banen frister 24-åringen.
– Jeg ønsker å spille slik hver eneste gang og jeg håper å kunne fortsette å spille slik, fordi Rosenborg ønsker å angripe og vinne fotballkamper. Det føles veldig godt, forteller Jevtović til Eurosport.

Syv magiske minutter var nok for Rosenborg

Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38