– Det er vi ikke spesielt fornøyd med. Her burde vi ha vunnet, sier Kåre Ingebrigtsen til Eurosport.
Rosenborg kom til Kristiansund med ett mål. Å ta tre nye poeng.
Det så lenge lyst ut for Rosenborg som ledet 2-0 til pause, men etter hvilen måtte Ingebrigtsen se at en trygg ledelse raknet fullstendig. Kristiansund sjokkerte gjestene med to mål av Jean Alassane Mendy før Sondre Sørli sendte hjemmelaget i ledelsen syv minutter før slutt. En utrolig comeback.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Se alt fra Eliteserien på Eurosport Player. Slik sikrer du deg tilgang.
Saken fortsetter under videoen:

Niklas Bendtner reddet poeng med denne scoringen

– Kan ikke gjøre de feilene

Rosenborg fikk reddet et poeng på overtid ved Nicklas Bendtner. Etter kampen var Ingebrigtsen misfornøyd med at laget rotet vekk en trygg ledelse. Faktisk var RBK nærmere 3-0 enn KBK var redusering rett etter pause.
– Jeg synes vi er strålende i 50. minutter. Så slipper vi til en scoring. Vi er ikke oppe i ballfører og det kommer et innlegg som de er først på. Vi slipper til de for lett. Det er nesten et helt likt mål etterpå. I denne idretten har du ikke råd til ikke å ha fokus på avgjørende situasjoner. Det skal så lite til før det scores mål. I dag gjør vi en fantastisk kamp i 80 prosent av den og så sover vi i veldig avgjørende situasjoner som gjør at vi ikke kommer herfra med tre poeng, slik vi definitivt burde ha gjort, sier Ingebrigtsen til Eurosport.
Selv om det er to tapte poeng er ikke RBK-treneren bekymret for formen før de viktige kampene i Champions League-kvalifiseringen.
– Vi er skuffet. Man blir preget av resultatet. Vi må tenke på at 80 prosent av det vi gjorde her i dag er vi bekjente av. Så kan vi ikke gjøre de feilene vi gjør. Definitivt ikke i det kampene vi skal spille fremover, forteller Ingebrigtsen.
Saken fortsetter under videoen:

Se Sondre Sørli sende Kristiansund i 3-2-ledelse mot Rosenborg

– Det er dårlig fokus

Matthías Vilhjálmsson leverte foran mål med både scoring og assist. Selv om islendingen leverte en god kamp var han skuffet etter poengtapet mot et godt og effektivt Kristiansund.
– Vi kaster vekk seieren. Det er dårlig fokus på innkast på to av målene. Det er ikke godt nok. De spiller veldig bra og fortjener ett poeng, sier Vilhjálmsson til Eurosport.
RBK-angriperen mener det ikke skal være mulig å rakne på denne måten.
– Vi spiller bra i første omgang og skal ikke tillate å slippe de inn i kampen igjen. Vi må gå i oss selv. Vi scorer tre mål. Det bør være godt nok på bortebane, sier Vilhjálmsson.
Se alt fra Eliteserien på Eurosport Player. Slik sikrer du deg tilgang.

Se Kristiansund utligne til 2-2 mot Rosenborg

Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38