– Måten de har uttalt seg på i mediene, føler jeg har vært unødvendig. Det har skapt mer støy, og gjort at denne saken har blitt «en greie».
Det sier den ferske LA Galaxy-proffen Jørgen Skjelvik til Adresseavisen (bak betalingsmur).
Torsdag 8. desember ble det klart at 26-åringen flytter til USA etter at han ikke ble enig med Rosenborg om ny kontrakt.
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 PÅ 17:53
– Godt fornøyd med det valget, sa Skjelvik til Eurosport.no etter hans siste RBK-kamp mot Vardar samme dag.
I etterkant av overgangen føler han på mange måter at klubben har seg selv å takke i at situasjonen ble som den gjorde.
RBK ventet nemlig ifølge Skjelvik til det gjenstod åtte måneder av kontrakten før de gikk inn i forhandlinger om en forlengelse.
– Jeg har ingen problemer med å forstå at de ventet, ettersom jeg var et noe ubeskrevet blad som midtstopper. Men når de venter, må de samtidig forstå at spilleren også vurderer mulighetene for å dra utenlands.
Sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye, har en annen oppfatning av saken.
– Det kan godt hende Jørgen opplever det sånn, men samtalene har vart i ett og et halvt år. Vi var tydelige på at vi ønsket å forlenge med ham før overgangsvinduet i fjor sommer, men fikk aldri svar på det første tilbudet vi sendte, sier han til Adresseavisen.
Nå blir Skjelvik den best betalt forsvarsspilleren i Major League Soccer (MLS). Den ferske Eliteserie-mesteren er klar for å kjempe om flere titler på andre siden av atlanteren.
– Det er en klubb med ambisjoner, og det eneste som er godt nok er å vinne, sa han til Eurosport.no da avtalen var i boks.
Eliteserien
Glimt-kapteinen håper å se Botheim i gult igjen: – Verdens beste lagkamerat
28/03/2022 PÅ 16:57
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38