Det melder Rosenborg på sine hjemmesider.
Ifølge klubben hadde Jørgen Skjelviks agenter frist frem til fredag med å komme med et forslag om mulig forlengelse, men de har ikke lagt frem noe som helst. Skjelvik har kontrakt ut året og må dermed finne seg en ny arbeidsgiver etter nyttår.

– Ikke ulovlig, men...

Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53
Sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye, sier til Eurosport.no at han er skuffet over at klubben skiller lag med landslagsstopperen.
– Vi har jo ønsket en annen løsning på dette. Vi har jobbet intenst med å få på plass en avtale i et år nå, sier han.
Det er ingen tvil om at kommunikasjonen mellom partene har vært utfordrende.
– Ingen har gjort noe ulovlig, men det har utvilsomt vært en vanskelig dialog med rådgiverne hans. Men Jørgen har hele tiden vært profesjonell og vi ønsker ham lykke til videre, forteller Bjørnebye.
Nå begynner jakten på en erstatter?
– Den begynte for lenge siden, svarer han.

Interesse fra utlandet

26-åringen kom fra Kalmar til Rosenborg i 2013 og har 161 kamper for sistnevnte, samt syv landskamper. De siste månedene har det ligget i kortene at Skjelvik er på vei vekk fra Trondheim, og tidligere denne måneden fortalte han Eurosport.no at han ønsket avklaring rundt egen fremtid.
– Jeg har fortalt de rundt meg at jeg vil få ting avklart så fort som mulig, det tror jeg er positivt for alle parter. Da slipper jeg å sitte i januar og lure på hva som skjer, og så ende opp med en dårlig avgjørelse, fortalte Skjelvik.
Nå er det i det minste klart at han ikke blir å se i Rosenborg-drakt neste sesong, men hvilken klubb han ender opp i er ennå ukjent. I sommer fikk han et tilbud fra den kypriotiske toppklubben APOEL Nicosia, men Rosenborg valgte å avslå tilbudet.
Det har ikke lykkes Eurosport.no å komme i kontakt med verken Skjelvik eller hans agenter Morten Wivestad og Mike Kjølø.
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 PÅ 17:53
Eliteserien
Glimt-kapteinen håper å se Botheim i gult igjen: – Verdens beste lagkamerat
28/03/2022 PÅ 16:57