Tidligere denne uken ble det klart at Even Hovland ikke kommer til å bli Sogndal-spiller. Nå er det store spørsmålet om trener Eirik Bakke må se at nok en midtstopperveteran melder seg utilgjengelig for spill.
– Vi har store utfordringer, og må prøve å hive oss rundt. Vi må jobbe godt mot 16. august, sier Bakke og sikter til når overgangsvinduet stenger.
Skader på midtstoppere har gjort at Bakke har hatt mer enn nok å tenke på de siste ukene. Et 0-5-tap mot Stabæk i søndagens treningskamp gjorde neppe følelsen bedre før søndagens kamp mot Odd. Å få tilbake Wæhler vil trolig føles som at man får en ny spiller inn. Spilleren har vært en bauta Sogndals midtforsvar etter at han gjorde comeback, men et vondt kne kan sette en stopper for den videre fotballkarrieren til 41-åringen.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37

MR-undersøkelse venter

Wæhler bekrefter til Eurosport.no at han skal ta en MR-undersøkelse på tirsdag.
– Og så får vi se, sier Wæhler til Eurosport.no.
Bakke har full forståelse for at Wæhler skal ha et liv etter fotballkarrieren slutter, men vil gjerne ha med veteranen videre.
– Hvis kneet er ok, håper vi å overtale han til å bli med oss videre. Vi vil ha han med. Det blir viktig å finne ut omfanget rundt kneet. Kjetil må få litt svar rundt det, sier Bakke til Eurosport.no, og forklarer at det vil dreie seg om en totalvurdering.
Skulle den vise seg å være positiv, kan mye tyde på at Wæhler vil være på Fosshaugane Campus ut sesongen.
– Vi må gå i dialog og bli enige om ting. Det viktigste er kneet. Signalene vi har fått er at han fortsatt er sugen på å spille. Det håper jeg, sier Bakke.
I helgen ruller Eliteserie-fotballen igjen. Skaff deg tilgang til alle kampene på Eurosport Player.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26