Eurosport

Skadet på årets første trening – nå mister RBK-talentet hele sesongoppkjøringen

Skadet på årets første trening – nå mister RBK-talentet hele sesongoppkjøringen

16/01/2018 16:50Oppdatert 16/01/2018 21:31

Lei start på 2018 for Erlend Dahl Reitan.

Foto: RBK.no / Jørgen Stenseth

20-åringen var uheldig på årets første økt i Abrahallen mandag. Dahl Reitan ble båret av banen med store smerter og en ispose rundt ankelen.

Se episoden her (video med tillatelse fra VG):

Video - Her ryker hele sesongoppkjøringen for RBK-talentet

00:59

Dagen derpå kom den kjipe beskjeden.

Dermed ryker hele sesongoppkjøringen for unggutten. RBK sesongåpner mot Sarpsborg 08 11. mars – om ganske nøyaktig åtte uker.

– Det oppleves som en liten knekk. Det var ikke sånn jeg så for meg de første ukene, men jeg er positiv og motivert for å gjøre den jobben som kreves for å komme fortest mulig tilbake. Det finnes folk som har det verre enn meg i verden, skriver Dahl Reitan i en SMS til Eurosport.no.

20-åringen er tilbake hos den regjerende seriemester etter et vellykket låneopphold hos Bodø/Glimt i høst. Der bidro høyrebacken sterkt til at gultrøyene kunne feire opprykk til Eliteserien allerede flere runder før slutt. Reitan scoret to ganger på 13 opptredener i OBOS-ligaen.

– Jeg har vokst både som spiller og person ved å være utlånt til Glimt. Men det har alltid vært det å bli Rosenborg-spiller som har vært målet. Jeg ser virkelig frem til å bidra for klubben allerede neste år, sa han etter returen til Trondheim.

Like før jul skrev 20-åringen under en ny kontrakt på Lerkendal.

– Først og fremst vil jeg si at jeg er veldig stolt over å ha skrevet ny kontrakt med Norges beste klubb, sa Dahl Reitan da papirene var signert.

– Erlend er i gang med et spennende løp. Han spilte for oss før han dro til Bodø og fikk enda mer erfaring. Nå er han tilbake for i samarbeid med oss ta neste steg. Han er en spiller med godt fokus og profesjonell innstilling. Erlend er villig til å gjøre det som kreves for å bli Rosenborg-spiller, sa sportslig leder Stig Inge Bjørnebye.

Forsvarsspilleren ville bruke oppkjøringen på å forsøke å kjempe seg til en startplass, men nå må han altså vente på muligheten.

0
0