Det melder Telemarks Avis på sin hjemmeside. På fredag var Odd-keeperen i en duell med lagkamerat Sigurd Haugen og fikk en smell rett over ankelen mens foten var plantet i bakken.

– Sesongen ryker

Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53
21-åringen fryktet umiddelbart at det var alvorlig, og dro rett til legevakten. Der fikk han beskjed om at han slapp med skrekken, men ble ikke klar til søndagens kamp mot Kristiansund. Nå er det klart at han har spilt sin siste kamp i Odd-drakten for sesongen.
– Sesongen ryker. Jeg rekker nok ikke å bli helt frisk før sesongen er over, sier Rossbach til Eurosport.no.
Det betyr at de tre gjenstående kampene for sesongen mot Stabæk, Vålerenga og Rosenborg samt U21-landskampen mot Irland i november. Keeperen legger ikke skjul på at det var en kjedelig beskjed å få.
– Det var fryktelig nedslående. Formen var fin og vi har tre viktige kamper igjen. I tillegg var det en landskamp som skulle spilles. Kjedelig, sier Rossbach.

Krise på keeperplass

Keeperen må nå ta det helt rolig og har nå byttet ut keeperhanskene med krykker etter at en spesielist har sett på bildene av skaden.
– Vi tok røntgen og det viste ikke noe brudd. Bildene ble sendt videre til en spesialist. Der viste det at det var noen strekte fibre eller bånd litt lengre inne i foten.
Skaden byr også på problemer for Odd. Andrekeeper Viljar Myhre ute med skade og klubben har derfor kun Anders Klemensson i back up. Han kom på lån fra Pors som spiller i PostenNord-ligaen i september og fikk sin debut i helgen mot Kristiansund. Også juniorkeeper Ajay Sureshkumar er ute med skade. Det vil trolig føre til flere nervøse kamper fra benken for forsvarsspiller Vegard Bergan som er back up hvis også Klemensson blir skadet.
Det er med andre ord en keeperkrise i Odd når førstekeeperen er ute for resten av sesongen.
Rossbach vil gi råd til Klemensson, som er et ubeskrevet blad på Eliteserie-nivå, foran de tre siste kampene hvis han ønsker det.
– Veldig spesiell situasjon. Jeg vil bistå ham og jeg er sikker på at han vil gjøre en bra jobb. Jeg tror han kommer til å gjøre det bra. Han er et ubeskrevet blad. Det blir spennende å se det han. Jeg har troen, sier Rossbach.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 PÅ 17:56
Eliteserien
Bekrefter overgangen på en spesiell måte: – Ingen skal si at vi ikke er tøffe i forhandlinger
07/02/2022 PÅ 20:01