Kristoffer Barmen er kjent som en god hodespiller, men alle duellene han har gått opp i gjennom årene har kostet.
To nakkeprolapser har ført til at Brann-profilen vil slite med smerter så lenge han spiller fotball. Midtbanespilleren har måttet stå over de to siste Eliteserie-kampene på grunn av nakkesmertene.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Nå ber han om mer beskyttelse fra landets dommere.
– Hodedueller er det farligste du kan gjøre på en fotballbane. Dommerne snakker pent om å beskytte spillerne, men når det gjelder hodedueller er det bingo. De er flinke på taklinger og sånt, men det er «bare» beina, sant. Hodet er viktigere. Det er mye grisespill i luften, sier Barmen til Bergensavisen.
Midtbanespilleren peker blant annet på oppgjøret mot Start 12. mai, hvor lagkamerat Taijo Teniste ble fraktet til sykehus etter å ha landet med hodet først i en duell.
– Jeg savner beskyttelse, som mot Start. Jeg går opp i en duell, og så får jeg en enkel dytt i ryggen. Da går jeg rett ned på ryggen. Det er sånne ting som er farlig. Greit, man får frispark, men man kan fort lande som Taijo. Da blir det stygt. Akkurat den var uheldig, men de situasjonene er farlige, sier Barmen til BA.
Nå er det to uker til neste seriekamp, men Barmen er fortsatt ikke sikker på om han blir klar til bortekampen mot Odd 25. juni.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58