Populære sporter
All sport
Vis alt

Sensasjonslagets showmann frir til Åsen: – Skal gi ham en egen sang og spille den inn i studio

Espen Blaker

Oppdatert 12/12/2017 klokken 11:26 GMT+1

Kristoffer Løkberg gir ikke opp håpet om å få Gjermund Åsen tilbake til Ranheim.

Gjermund Åsen

Foto: Scanpix

Gjermund Åsen er en av de mest ettertraktede spillerne i norsk fotball om dagen. 26-åringen er på utgående kontrakt med Tromsø, og har foreløpig ikke blitt enig med klubben om en forlengelse.
Flere Eliteserie-klubber har meldt sin interesse for playmakeren – blant de hans tidligere klubb, Ranheim.
Åsen skal selv ha åpnet for en retur til klubben han spilte for fra 2012 til 2015, til tross for at de ikke kan tilby ham mer enn 15.000 kroner i måneden.

– Vet at det er noe han seriøst vurderer

Ranheim-profil Kristoffer Løkberg har likevel et håp om at midtbanespilleren returnerer til trønderne.
– Jeg vet at det er noe han seriøst vurderer. Det bor noe i ham utover det å tenke på penger og berømmelse. Gjermund er en person som genuint elsker fotball, og jeg tror ingenting hadde vært kjekkere enn å spille i Eliteserien med bestekompisene, sier han til Eurosport.no.
Løkberg mener en eventuell overgang ville vært historisk.
– Det ville vært tidenes signering i norsk fotball. Når han er på sitt beste, er han høyt oppe på listen over Eliteseriens beste spillere. Han er en spiller alle klubber kunne tenkt seg å hatt.

Lover Åsen-sang

Under helgens supporter-avslutning stjal Løkberg showet da han fremførte sin egenkomponerte opprykkssang. Nå lover 25-åringen å gjøre noe lignende om Åsen skulle bli Ranheim-spiller.
– Skriver han under for oss, skal jeg lage en egen Åsen-sang. Jeg skal til og med spille den inn i studio, som en ekstra hyllest.
Se Løkberg fremføre opprykkssangen i videovinduet (saken fortsetter under):
Selv om Ranheim ikke skulle lykkes i å hente tilbake Åsen, har Løkberg troen på at trønderne vil kunne bite fra seg i Eliteserien 2018 – til tross for et historisk lavt budsjett.
– Hvis du ser på hva Kristiansund har gjort i år, så tror jeg vi kan hente mye inspirasjon fra dem. Vi kjenner en del av laget og vet at de er veldig like oss i det å være en solid og sammensveiset gjeng. De fikk seg noen smeller, men det gikk seg til.

– Ikke plass til stjernenykker

Men han innrømmer likevel at det hadde vært fint med noen nye tilskudd til troppen.
– Jeg er mest opptatt av at det som kommer inn passer inn i gruoppa. At de har samme viljen og lysten som oss andre. Vi har ikke plass til noe stjernenykker, det ville ødelagt dynamikken i en skikkelig bra spillergruppe. Det finnes mange gode trøndere, og jeg vet at det jobbes bra for å se hvem som eventuelt kan passe inn.
Og påpeker:
– Det viktigste er uansett at vi selv har troen. Vi jobber utifra en filosofi at det vi allerede har kan bli bedre, og at vi fokuserer på å få det maksimale ut av samtliges potensiale.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame