Det meste var bare fryd og gammen da Sarpsborg 08 slo Molde 1-0 på eget gress søndag. Ett skår i gleden var det imidlertid, at Jonas Lindberg måtte byttes ut med skade før halvtimen var spilt etter en duell med MFK-back Christoffer Remmer.
Det så slett ikke bra ut for svensken da han måtte hinke av banen, men det kan virke som om landslagspausen kommer svært beleilig.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
– Jonas reiste til Sverige etter kampen, guttene har fått noen dager fri nå. Første undersøkelsen tydet imidlertid ikke på en veldig alvorlig skade. Det er snakk om en strekk på en leddkapsel i ankelen, en skadete som kan være litt småtrøblete. Likevel, det så nok mer alvolig ut enn det var, sier Sarpsborg 08s fysioterapaut Ole-Martin Ellingsen til Eurosport.no.
Og han fortsetter:
– Jeg har snakket med Jonas og han avlaster skaden lett med krykker, men føler allerede at det går greit å trykke ned på foten. Jeg tror det er veldig aktuelt med et comeback rett etter at landslagspausen er over, avslutter Ellingsen.
Da slipper 28-åringen i så fall unna med et 14 dagers langt skadeavbrekk, og er klar for bortekampen mot Sandefjord. Den kan ses på Eurosport Player og Eurosport Pluss 2 søndag 18. juni.
I mellomtiden viser vi et mylder av landskamper på våre plattformer. Nå på lørdag kan du se Norge - Tsjekkia i VM-kvalik på TVNorge og Eurosport Player fra kl. 20.00.

Høydepunkter: Sarpsborg 08 - Molde

Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00