Mandag ble Anders Trondsen (22) klar for Rosenborg, overgangssummen skal ligge på totalt 15 millioner kroner.
Onsdag presenterte Sarpsborg 08 hans erstatter, i hvert fall på kort sikt. Det meldte Sarpsborg Arbeiderblad, før det ble bekreftet av klubben onsdag morgen.
Spilleren det er snakk om er den danske midtbanemannen Nicolai Poulsen (24). Spilleren kommer fra Randers FC i dansk liga, og har singert en lånekontrakt med Sarpsborg 08 ut inneværende sesong - med en påfølgende opsjon på kjøp.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
– Jeg er en blanding av «en sekser og en åtter» på banen. Jeg jobber for laget, men har også noen pasningskvaliteter jeg håper å bidra med. Jeg håper jeg kan bidra så vi fortsetter å holde oss i toppen, sier dansken til sarpsborg08.no.
(saken fortsetter under bildet)
Poulsen er en sentral midtbanespiller. 24-åringen har spilt 107 kamper i Superligaen i Danmark. Han har spilt tre kamper for U21-landslaget til Danmark.
– Nicolai er en lojal, iherdig spiller med stor innsats. Danskene sier han løper til solen blir mørk - fra morgen til kveld. Når det er sagt er han også en god ballspiller, men først og fremst en «kriger», sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens nettsted.
Medaljejagende Sarpsborg 08s neste kamp i Eliteserien er hjemme mot Strømsgodset førstkommende mandag. Den kampen ser du på Eurosport Player og MAX.
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52
Eliteserien
Koné forlenget Godsets grusomme borteform: – Spillemessig har vi mye å gå på
14/08/2021 PÅ 19:55