Sarpsborg 08 - Lillestrøm 3-3:
– Han er en smart spiller. Han er så smart med ballen at jeg ikke prøver å belære han fordi han gjør ting jeg ikke skjønner, sa Sarpsborg 08s trener Geir Bakke før kampen.
Det er bare å merke seg navnet med en gang. Det var tydelig at Lillestrøm ikke var oppmerksomme på Sarpsborg 08s Tobias Heintz (18). Det straffet seg to ganger.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Sammen med Kristoffer Zachariassen i første omgang for Sarpsborg 08 snudde 18-åringen kampen etter at Lillestrøm tok ledelsen i første omgang.
Saken fortsetter under videoen:

Se Heintz' første fulltreffer

– Det er veldig deilig

Selv om det ikke holdt helt inn spilte 18-åringen en god kamp frem til han ble byttet ut til fordel for Ole Jørgen Halvorsen i det 69. minuttet. Heintz hyllet lagkompisen etter scoringene.
– Det går veldig fort med oss i lengderetningen der. Det blir helt åpent på bakerste og han har et bra overblikk slik at han ser meg begge gangene. Det er veldig deilig, sa Heintz til Eurosport.
Dette var ungguttens to første mål i Eliteserien for Sarpsborg 08 i årets Eliteserie i hans andre kamp fra start denne sesongen. Selv om det er blitt mest innhopp er ikke Bakke overrasket over at han havner i målprotokollen. Heintz er en naturlig målscorer.
– Han har scoret mye mål på rekruttlaget og opp igjennom årene. Det har han i ryggmargen, sa Sarpsborg 08-treneren.
Saken fortsetter under videoen:

Se Heintz andre scoring

– Morsomt med to mål

Etter kampen var hovedpersonen selv strålende fornøyd med egen prestasjon.
– Det er selvfølgelig morsomt med to mål, fortalte Heintz til Eurosport.
– Den første ble en litt ekkel sprett, men jeg reagerer kjapt med hodet. Den andre var relativt enkel. Bra forarbeid av Mortensen og Zachariassen, fortsatte unggutten.
Det ene poenget betyr at Sarpsborg 08 står med 27 poeng på en 3. plass på tabellen. Det samme gjør Molde og Brann.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05