Det er Sarpsborg Arbeiderblad som først omtalte danskens prøvespill.
Midtbanespilleren har vært en del av Inter Milan siden 2013, altså i over fire år. I forrige uke ble imidlertid den tidligere FC Midtjylland-spilleren og den italienske storklubben enige om å avslutte kontrakten. Det gjør at Knudsen nå er på jakt etter en ny arbeidsgiver, og allerede denne uken viser han seg frem i Østfold.
– Jeg skal trene med Sarpsborg 08 denne uka, så får vi se hva som skjer videre. Jeg har hørt mye bra om klubben fra de andre gutta, at dette var en fin måte for meg å få trent å spille fotball, mens jeg jobber med en ny klubb, forteller han til avisen.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Dansken ble tidlig ansett som et stort talent og har aldersbestemte landskamper for hjemlandet.
Til Bold.dk har han utelukket at han vil tilbake til Danmark, og går også langt i å hevde at han ikke ønsker å fortsette i Italia.
22-åringen fikk aldri debuten for Inter, men fikk likevel forlenget kontrakten i perioden han var i klubben. Midtbanemannen var lånt ut til både AC Prato og Reggina.

Jobber med å erstatte Trondsen

Tidligere i sommer ble en annen danske, Nicolai Poulsen, hentet til Sarpsborg 08 på lån. I tillegg har de danskene Andreas Albech, Matti Lund Nielsen og toppscorer Patrick Mortensen i stallen.
Klubbens sportssjef er klar på at det kan komme inn nye spillere i tiden fremover, spesielt med tanke på at Anders Trondsen tidligere i sommer ble solgt til Rosenborg.
– Det vi jobber mot nå er troppen for 2018, og det er klart at vi skal erstatte Anders Trondsen, sier Thomas Berntsen til SA.
Lagets neste kamp er når Vålerenga inviterer til ny stadion den 10. september. Se oppgjøret på Eurosport Player.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05