Sarpsborg 08s Krépin Diatta kan ha spilt sin siste Eliterserie-kamp.
18-åringen satt på tribunen da lagkameratene spilte treningskamp mot Lillestrøm lørdag. Det satte nok en gang fart på ryktene om at en overgang for den høyt verdsatte midtbanespilleren er nært forestående.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Samme dag skrev Sarpsborg Arbeiderblad på sine nettsider det har blitt nye bevegelser rundt Diatta og at en overgang nærmer seg.
Etter det Eurosport får erfarer er senegaleseren i ferd med å signere for Club Brugge. Østfold-klubben skal ha akseptert et bud fra den belgiske toppklubben og spilleren skal være i Belgia for å forhandle frem sine personlige betingelser.
– Det har jeg ingen kommentar til, sier Sarpsborg 08s Thomas Berntsen da han blir konfrontert med Eurosports opplysninger.
Fredag skrev VG at en overgangssum trolig vil ligge på over 20 millioner kroner, noe som knuser klubbens forrige overgangsrekord.
– Det jeg kan si er at om vi selger Krépin, så blir han vårt desidert største salg – og vi solgte Aaron Samuel til Kina for 13 millioner kroner, sier Berntsen.
Daglig leder Espen Engebretsen bekrefter overfor Eurosport at de er i forhandlinger med en annen klubb.
– Vi er i dialog med en annen klubb og regner med det kommer en avgjørelse snart, sier han.
Diatta kom til Sarpsborg 08 før sesongen, og har spilt 9 Eliteserie-kamper for klubben som ligger på andreplass når Eliteserie-sesongen er litt over halvspilt.
Den offensive midtbanespilleren har 9 offisielle kamper for Senegals U20-lag, og er spådd en stor fremtid på fotballbanen. Tidligere i sommer har spilleren også blitt koblet til Manchester United, men nå kan det altså se ut til at belgisk fotball blir neste stopp for 18-åringen.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58