• Kan Sandefjord slå Sarpsborg 08 uten Flamur Kastrati? Se oppgjøret søndag fra 17.50 på Eurosport Player
Flamur Kastrati scoret sitt niende mål for sesongen mot Strømsgodset, og forsvant av banen med en skade få minutter senere.
Smellen kom i 1. omgang da han hoppet i en duell og nærmest landet i spagaten. 25-åringen bet tennene sammen og fortsatte kampen, men måtte til slutt halte av banen.
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 PÅ 17:59
– Det var en hamstring som nappet litt, sier Kastrati til Eurosport.no.
Dagen etter kamp hadde Sandefjord en lett trening. Kastrati var til stede, men fikk ikke deltatt 100 prosent.

Håper å rekke VIF-kampen

Angriperen fikk et gult kort i kampen, og måtte uansett stått over søndagens kamp mot Sarpsborg 08 på grunn av suspensjon, men sier til Eurosport.no at han ikke hadde rukket den.
– Det er helt jævlig. Særlig når jeg har satt mål for meg selv og klubben. Det er jævlig når jeg ikke kan bidra. Jeg må prøve å skvise meg inn mot Vålerenga, selv om det kanskje kommer litt for brått, sier Kastrati.
Kampen mot Vålerenga spilles 3. november.
– Når det er napping, så er det kanskje fibre som har røket. Det er ingen stor strekk, men det kan ta alt fra en uke til tre uker. I verste fall er det seks uker hvis du smeller den opp, sier han.
Les også: Kastrati tilbake på landslaget

– Ingen vits å grine

Kastrati har vært en nøkkelspiller for Sandefjord denne sesongen med ni scoringer på 22 kamper fra start. Lars Bohinens lag har overrasket de fleste ekspertene og ligger på 10. plass med fire runder igjen. De neste dagene byttes ball ut med benkpress.
– Jeg får prøve å pumpe litt jern. Jeg skal trene godt og komme sterkere tilbake. Det er ikke noen vits å grine, sier han.
Til tross for at det kun er fem poeng ned til playoff, ser klubben ut til å beholde plassen i divisjonen. I øyeblikket er det Tromsø, Aalesund og Viking som har de tre nederste plassene.
– For meg er det viktig at vi er i Eliteserien i 2018. Vi er i en veldig fin posisjon til å klare det. Jeg har som mål å score så mange mål som mulig, sier han.
– Hvor mange mål har du satt deg et ønske om å score?
– Jeg har et tall i hodet som du ikke får vite, ler Kastrati.
– Er du langt unnå å nå målet?
– Jeg er ikke så langt unna, humrer han.
Følg Sarpsborg 08–Sandefjord på Eurosport Player fra 17.50 på søndag.
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 PÅ 17:59
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21